Co do push e-mail to w HD2 możesz ustawić pobieranie poczty co 15 minut i masz już "prawie push".
Prawdziwy push mail tez jest przecież od lat na WM. Nawet gmail ma go w darmowej wersji, a komercyjnie zwie się Microsoft Exchange.
No z całym szacunkiem żeście polecieli...

Nie wiem, czy którykolwiek z Panów PRACOWAŁ a nie widział, lub bawił się BB..
Ja uzywam BBod ponad roku, od wersji 8300, potem 8800, 9000 Bold a teraz 9700 Bold. Do zadań biznesowych nie ma lepszego urządzenia.
Prawdziwy push-mail jest wtedy, gdy poczta trafia do nas równolegle z wejściem na serwer pocztowy, bez wymuszenia 10,15 czy 30-minutowego. Gdy nic niczego nie udaje i zachowuje się "
prawie naturalnie".
Rzeczywiście, BB mają stosunkowo niewielkie ekrany, w porównaniu np. do HD2, którego pokochałem miłością gadżeciarza:) Ale np. jakość dziwięku jeżeli BB to 10 pkt, niestety mój HD2 to raptem...4;) Odtwarzania avi (nawet xvid)? Proszę bardzo...
Coś co można nazwać książką adresowa, z wyszukiwaniem po dowolnym atrybucie (a jest rozbudowana..

) Nie musimy pamiętać imienia, nazwiska, ksywy czy miejsca pracy lub stanowiska..lub..bo ja wiem czego? Jeżeli cokolwiek z tych informacji zapisaliśmy, mozna po nich wyszukiwać. Interfejs BB jest prosty do upodlenia, jak budowa przedcepia. Fakt, w zasadzie jest brzydki;), ale to jest telefon do pracy...
Uwielbiam BB i kocham Leona:)
HD2 na dzień dzisiejszy ma wszystko to co blackberry dopiero dostanie w aktualizacji OS6.
Szacun...

Czyli co, bo szukam, szukam i...g@#$;) To są zupełnie
dwa różne aparaty..Już nie telefony, ale porównywać je..ok, można bo oba dzwonią;) Natomiast
target odbiorców jest zupełnie inny. BB mam korporacyjne, HD2 kupiłem prywatnie..