HD2 uaktywnia bramki antykradzieżowe w sklepach...

• 36 Odpowiedzi
  • 11385 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
Odp: HD2 uaktywnia bramki antykradzieżowe w sklepach...
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 11, 2010, 10:31:32 »
W Jankach Ci go zepsują.
Jeśli zmusisz ich do myślenia poddając taki dziwny problem jak aktywacja bramek, to specjalnie coś uszkodzą i wmówią Ci, że go zalałeś. Oddasz sprawny, dostaniesz cegiełkę i jeszcze stracisz gwarancję.
To są ich metody.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 10:35:12 wysłana przez may »
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

*

Offline Qklux

• 254
  • CS 1.6 addict
  • Sprzęt: LOOX_420 HTC_Hermes LG_Swift_L5
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 11, 2010, 14:21:22 »
Moze czas na poszukiwanie paska? :E

*

Offline kojotek

• **
  • 141
    • LUKOJ multimedia
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 12, 2010, 00:05:12 »

Nie sądzisz, że ciągłe powtarzanie zdania "Gdy telefon jest wyłączony to problem nie występuje." lub "Telefon mam ponad pół roku a problem pojawił się dopiero tydzień temu" może być nieco irytujące? Założyłem ten wątek, bo chciałem się dowiedzieć czy u innych użytkowników HTC HD2 taki problem występuje. Nie róbcie ze mnie osoby upośledzonej, która ma naklejony pasek, krzyżyk czy kółko na telefon i o tym nie wie...

Jedyna "nowość" to fakt, że telefon raz uruchamia bramkę, po czym mam przejść jeszcze raz i bramka milczy... Wtedy wyciągam sam telefon między bramki i znowu piszczy...
Siemens C25 > Nokia 3210 > Nokia 3310 > Siemens ST55 > Siemens SX1 > Typhoon MyGuide M500 > Samsung D900 > Asus P526 > Nokia E51 > Samsung i600 > Samsung i900 Omnia > HTC HD2 > iPhone 4

*

Offline facet_

• 501
  • Sprzęt: SGS3
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 12, 2010, 01:03:22 »
a więc u mnie nigdy nic takiego nie występowało a bramki zaliczam co drugi dzień
Motorola C520 -> ... -> SPV M3000 -> HTC Touch Diamond -> Omnia -> HTC Touch HD -> HTC Touch HD2 ehhh... -> SE Xperia Arc -> SGS3

*

Offline Qklux

• 254
  • CS 1.6 addict
  • Sprzęt: LOOX_420 HTC_Hermes LG_Swift_L5
« Odpowiedź #34 dnia: Lipiec 12, 2010, 12:02:05 »

Nie sądzisz, że ciągłe powtarzanie zdania "Gdy telefon jest wyłączony to problem nie występuje." lub "Telefon mam ponad pół roku a problem pojawił się dopiero tydzień temu" może być nieco irytujące? Założyłem ten wątek, bo chciałem się dowiedzieć czy u innych użytkowników HTC HD2 taki problem występuje. Nie róbcie ze mnie osoby upośledzonej, która ma naklejony pasek, krzyżyk czy kółko na telefon i o tym nie wie...

Jedyna "nowość" to fakt, że telefon raz uruchamia bramkę, po czym mam przejść jeszcze raz i bramka milczy... Wtedy wyciągam sam telefon między bramki i znowu piszczy...

Chyba nie zaszkodzi poszukac, jesli zmiana romu nie pomogla.
Zalozmy, ze ten pasek (o ile sie tam znajduje) "uaktywnil" sie w niewyjasniony sposob. :E

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #35 dnia: Lipiec 12, 2010, 15:04:37 »
i jeśli ów pasek jest, to nie naklejony na wierzchu tylko gdzieś w środku, można nie zauważyć, żaden wstyd a tym bardziej nikt nie posądza o upośledzenie...

« Odpowiedź #36 dnia: Lipiec 12, 2010, 15:13:28 »
Panowie, kolega kojotek najwyrazniej nie chce pomocy.
No bo co by szkodzilo sprawdzic, czy pasek jest i napisac raz na zawsze, ze zostalo sprawdzone i paska nie ma?
Kolega kojotek, zamiast zrobic prosta rzecz, woli kombinowac i utrudniac sobie zycie flashowaniem itp.
Pozdrawiam,
  DonAndress