HD2 i WMP

• 2 Odpowiedzi
  • 1218 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Drusss

• 21
  • Sprzęt: MDA Compact IV
HD2 i WMP
« dnia: Maj 28, 2012, 07:59:32 »
Cześć, ostatnio zacząłem słuchać muzyki z mojej HD2'ki i zauważyłem że co jakiś czas WMP traci z zapisanej play listy pliki które były dodane do niej.
Np : słucham rano jak ide do pracy i w pracy, potem go zamknę(wyłączę) i przy następnym uruchomieniu nie widzi niektórych plików które kilka godz wcześniej w pracy odtwarzał. To nie zawsze jest tego samego dnia, czasem jest że 2-3 dni jest ok, a następnego dnia bum i nie widzi plików.

Zależy mi na tym żeby WMP działał dobrze bo korzystam z zestawu słuchawkowego i obsługa jego guzikami bardzo jest przydatna...A niestety COREplayer nie obsługuje guzików z słuchawek - ( chyba ze jest jakiś inny odtwarzacz muzyczny który równie dobrze obsługuje słuchawki ?? )
Kiedys : Nokia N72, MDA Compact IV
Teraz : HTC HD2

*

Offline JohnyS

• 257
  • Sprzęt: HD2, Note2
Odp: HD2 i WMP
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 28, 2012, 08:58:10 »
To ciekawostka, że WMP obsługuje przyciski na pilocie, bo u mnie domyślnym odtwarzaczem jest ten firmowy od HTC i tylko ten działał z pilotem. Piszę działał bo już pilota na kablu nie używam, tylko zestawu stereo po BT, ale w tym wypadku również uruchamia mi się firmowy odtwarzacz HTC ukryty pod ikonka "Muzyka"

*

Offline Drusss

• 21
  • Sprzęt: MDA Compact IV
Odp: HD2 i WMP
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 28, 2012, 09:07:23 »
Jeśli WMP nie jest włączony to wtedy działa ten wbudowany odtwarzacz, czyli co Szcześciasz ze mnie ze WMP mi działa ze słuchawkami ?  :mrgreen:

Ale chciałbym wrócić do głównego problemu z gubieniem utworzów zapisanych w play liscie.
Kiedys : Nokia N72, MDA Compact IV
Teraz : HTC HD2