Witam.
Takze uzywam HTC HD2 z MW600 i mam pewien dosc wkurzajacy problem.
Mianowicie zaraz po wlaczeniu HD2 MW600 bez problemu laczy sie i odbieranie polaczen jak i sluchanie muzyki i radia dziala.
Po wylaczeniu MW600 na pare godzin i ponownym wlaczeniu powiedzmy po 8-10 godzinach polaczenie miedzy urzadzeniami jest zestawiane (w menedzerze BT widze ze polaczony jest profil hands free i stereo audio) ale niestety nie dziala juz sluchanie muzyki

Mozna co prawda sterowac odtwarzaniem utworow czyli play/pause/itd. ale niestety muzyka jest odtwarzana przez wbudowany glosnik HD2 co doprowadza mnie juz do szewskiej pasji.
Czasami ten sam problem wystepuje po sluchaniu radia. Przy przelaczaniu na odtwarzanie muzyki z HD2 muzyka odtwarzana jest tak samo jak poprzednio przez wbudowany glosnik w HD2.
Ktos spotkal sie z podobymi problemami ?
Dodam ze robilem juz HR kilka razy i nadal lipa

Jedyny plus tej sytuacji jaki narazie udalo mi sie znalezc to w momencie gdy mam MW600 sparowany tylko jako zestaw hands free bez stereo audio i korzystam z radia to w momencie przychodzacej rozmowy pojawia sie na ekranie zestawu numer a potem nazwa kontaktu z ksiazki adresowej