Nie wykonuj task29. Wgraj stokowy rom z karty, przywróci ci spl i zobacz wtedy czy coś się dzieje, jeśli tak tzn ze coś z urządzeniem... a i zmień kartę sd, albo zobaczy bez niej ..bo może ona jest walnięta.
Od piątku do dziś był spokój, nie grzebałem - używałem jako telefonu. Dziś piję poranną kawę i włączyłem aparat i ... nagle reset. Po ponownym uruchomieniu startuje tak, jak to jest po HR (pierwsze uruchomienie) i właściwość którą zauważyłem to nagle główny dysk (C) zmniejszył pojemność - ok wolne 90MB. Kolejna zwieszka powoduje, że nagle ten główny dysk znów po HR ma: razem 53MB, używane 30MB, wolne 22.80MB a przecież jeszcze nic nie instalowałem. Wygląda na to, że powstają jakieś ukryte, systemowe dumpy i pozostaje tylko TASK29, który przywraca mi wartość dysku na 206MB (wolne). Pamięć operacyjna jest ok - 310MB (wolne).
To tyle.
Dobra wgrywam rom 3.14, zobaczymy co z tego wyniknie ... Nie wiem, czy to robię dobrze. Nie mogę zainstalować polskiej nakładki.
Po instalacji zawiesił się i mamy komunikaty o małej ilości pamieci:
Device - total storage
60.87MB, ussed storage
56.65MB, free storage
4.22MB ...
Teraz na free storage mam: 0.00MB - czy mogę w takim razie na tym oryginalnym zrobić TASK29? Widzę, że nie mogę ....
Po ponownej instalacji stockowego romu 3.14 nie mogę uruchomić graficznej nakładki, ponieważ pokazuje info o krytycznej ilości pamięci.
Przy instalacji z karty LEOIMG.nbh:
RADIO_V2 - OK
RCUST - OK
BOOTLOADER - OK
SPLASH1- OK
OS - OK
CONFIGDATA - OK
RUU_WALLPAPER1 - OK
RUU_WALLPAPER2 - OK
Update Complete
Upadate SUCCESS
Potem ... zaczyna sie instalacja windows, która chyba nie do końca się udaje i wyskakuje:
"Storage memory is critically low. If the storage memory is not increased, other programs may not by able to start. Use File Explorer to delete files that are no longer needed or move same files to a storage card."
Przy okazji wyskauje capilattoday.dll - "Starting this program requires ..." coś tam itp.
Już nic nie mogę zrobić, ponowne wgrywanie 3.14 nic nie daje. Leo pokazuje free storage=0.00MB i komunikaty o pamięci ...
Tylko serwis został, chyba że ktoś mnie oświeci

P.S.
Czy jest jakaś możliwość wyczyszczenie całości po oryginalnym romie, bo TASK29 nie działa.