głosnik HTC

• 4 Odpowiedzi
  • 1664 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline blakman

• 9
  • i780 oczywiście
głosnik HTC
« dnia: Styczeń 10, 2011, 09:05:45 »
Witam od kilku dni bawię się nową zabawką HTC HD2 wczesniej miałem samsunga i780.  czy istnieje możliwosc wysterowania głośnika bo podczas rozmowy tel troszke charczy- mimo minimalnego nastawu głosności- tel nowy ma 3 dni

Odp: głosnik HTC
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 10, 2011, 09:20:19 »
Witam od kilku dni bawię się nową zabawką HTC HD2 wczesniej miałem samsunga i780.  czy istnieje możliwosc wysterowania głośnika bo podczas rozmowy tel troszke charczy- mimo minimalnego nastawu głosności- tel nowy ma 3 dni

Dziwny objaw - u mnie na 1.66 ROMie  nie występuje takie zjawisko - może to wina operatora?

*

Offline Maarcin

• 297
  • Sprzęt: LG G2
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2011, 09:51:27 »
Może jakieś "paprochy" się zagnieździły .
Przedmuchać spróbuj .  :wink:

*

Offline quong

• 10
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 10, 2011, 12:01:46 »
To dla mnie akurat system głośności jest dziwny w tym telefonie. Jak słucham muzyki to skok głośności między pozycją 0 (a wiec ciszą) a 1 jest duży i brakuje mi w tym takiej płynności. Natomiast podczas rozmowy tel. mam ustawioną głośność na full i w normalnych domowych warunkach głośność jest w miarę optymalna ale jak by tak wyjść na zewnątrz gdzie dochodzą różne inne dźwięki otoczenia to usłyszeć nie ma szans. Moja poprzednia Nokia była pod tym względem bardziej "wydajna"

*

Offline blakman

• 9
  • i780 oczywiście
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 24, 2011, 22:17:53 »
Jestem po wymianie płyty głównej. ale problem nie zniknął. Głośnik nadal charczy może trochę mniej. co radzicie. pozdro.
P.S.
Może jest jakiś fajny program żeby ściszyć głośność bo według mnie na min jest głośno