Witam. Nie, to juz tez zmodyfikowalem, bo denerwowaly mnie te powiadomienia.
Najgorsze jest to ze ten dzwiek jest uzywany przy kodach USSD, kiedy np. W Play chce sprawdzic stan konta przez *101# i jest wtedy do denerwujace pitupitu. Normalnie do szalu mnie to doprowadza. Nie mozna po cichu sobie luknac, bo zaraz wszyscy slysza.
Ja juz tak myslalem zeby go podmienic jakims plikiem o takim samym rozszerzeniu ale przekonwertowanym w jakims programie do muzyki tak zeby byl calkowicie bezglosny(poobnizane wszystkie poziomy) I bylby wtedy normalnie uzywany przez system, a nie boby go slychac. Z reszta, jakby sie dalo to wszytkie bym powywalal.
Jak dla mnie, to sa potrzebne jedynie alarmy od budzika czy przypomnien, dzwonek i sms. A reszka klikniec, pikniec prykniec tylko niepotrzebnie miejsce zajmuje....
Moze ktos bedzie wiedzial ja to podmienic.
Jest taki dzwiek jak "silent" bezglosny praktycznie, moze by z nim jakos zakombinowac
Połączone: Luty 15, 2011, 11:44:40
ustawienia-dzwiek i ekran-dzwieki powiadomien i tutaj sobie ustawiasz.dotykajac nazw danego powiadomienia
Tam tez juz grzebalem, poustawialem wszystko, poza dzwonkiem polaczen i sms na silent i dalej mi to pitoli przy sprawdzaniu stanu konta.