Dyleman. Wybór telefonu

• 3 Odpowiedzi
  • 795 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dyleman. Wybór telefonu
« dnia: Marzec 06, 2011, 15:55:52 »
Panowie mam problem z wyborem telefonu. Mam możliwość zmiany telefonu. Muszę wybrać miedzy HTC: 7mozart, desire HD, desire Z, HD2? Zastanawiam się który z tych telefonów jest bardziej przyszłościowy i który byłby najlepszym wyborem? Czekam na Wasze opinie, który byście polecili. Jako że dział hd2 wiec spodziewam się że wiekszość będzie za hd 2. Ale może ktoś zna te telefony i pomoże w wyborze.Pozdrawiam

*

Offline cervandes

• **
  • 165
    • http://www.vw-passat.pl
  • Sprzęt: SGS2, E2370
Odp: Dyleman. Wybór telefonu
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 06, 2011, 16:14:10 »
Zdecydowanie Desire HD.

HD2 ma przestarzały system, kiepskie mp3, gorszy wyświetlacz, gorszy aparat... Jedynie awaryjność Desire HD i jakiśtam problem z klapką niektóre egzemplarze trapi ale gdybym miał wybierać to wolałbym już zwykłego Desire niż HD2 a co dopiero Desire HD... Android moim zdaniem bije WM na każdej możliwej płaszczyźnie, nie bez powodu właśnie kombinacjami wgrywa sie Androida do HD2 a nie Windowsa do Desire HD :)
Każdy pierwszy raz buduje nas samych

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 06, 2011, 16:34:04 »
Ok bardzo Ci dziękuje za fajną odpowiedż która dała mi jakieś pojecie w którą stronę sie kierować przy wyborze :ok: czyli desire Z i 7mozart nawet nie brać pod uwagę ? a mógłbyś coś powiedzieć o tej awaryjności itd ? Czy są to częste problemy czy łatwe do rozwiązania? :) Android wymaga tyle grzebania co WM ?
pozdrawiam

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 06, 2011, 16:37:46 »
Dublujesz wątki, za co dostajesz warna.