Witam,
jako ze nie chce zakładać nowego wątku to chciałbym uzyskać odpowiedzi na kilka pytań:
1) Potrzebuje kupić jakiś chwytak dla HD2 by móc go używać jako GPS, poprzedni prowizoryczny mi się rozpadł, więc chciałbym kupic coś co by wytrzymało z rok a jednocześnie nie kosztowało fortuny, nie wiem też jak to jest z tymi uniwersalnymi, chciałbym by prócz mnie również ktoś mógł skorzystać z ego chwytaka w razie potrzeby, ale czy jest w ogóle sens i czy istnieje taki który by nic nie blokował, dobrze trzymał LEO i za dużo nie kosztował?
2) Potrzebuje czegoś co przedłuży życie mojego leo, a mianowicie baterii... Teraz mam dylemat czy lepiej kupić nową abterie i w razie czego wozić ją ze sobą czy coś ala energizer XP1000/XP2000 co niestety dużo kosztuje, ale prócz do leo można wykorzystać do czegoś innego. No i czy istnieją jakieś inne sprawdzone alternatywy podobne do tego energizera nawet na ebay jesli przesyłka za dużo by nie kosztowała, czy jednak lepiej kupić nową baterie i tutaj tez pytanie czy duzo jest jakiś podróbek czy raczej większosć to oryginały? No i skąd najtaniej...
Wiem ze jakieś rozwiązania były proponowane ale większosć mnie nie satysfakcjonuje, a być moze coś się zmieniło.
Pozdrawiam