ma ktos jakis ciekawy sposób zakladania foli na wyswietlacz zeby nie bylo zadnych babli oraz zanieczyszczen pod folia ,bo szlak mnie trafia kupilem oryginalana foli od htc i obie zmarnowałem ekran wyczyscilem bardzo dokladnie ale i tak cos sie w trakcie nakładania pod folie dostało moze jest jakis prosty i fajny sposob zeby to zrobic (jakis plyn ktory sie wczesniej naklada jak na invisible shild czy cos takiego ) sam juz nie wiem . pomocy
sposób to może nie
kilka razy na wyświetlacz aparatu foto zakładałam taką zwykłą folię i za każdym razem nie była idealnie założona
ostatnio na HTCka kupiłam taką - Folia Dotykowa GLO na LCD do HTC Touch HD2:
http://allegro.pl/item1022834409_folia_dotykowa_glo_na_lcd_do_htc_touch_hd2.html-bez wysiłku byłam w stanie założyć ją unikając powstania masy bąbelków
-zrobił się tylko jeden mały, ale zniknął następnego dnia (tak jak jest napisane w aukcji - więc to też mogę potwierdzić)
-jest rzeczywiście dobrze przycięta i po idealnym dopasowaniu nie odkleja się na rogach; a jeśli za pierwszym razem widzimy, że nie dopasuje się ją dobrze do wyświetlacza, można nie przyklejać ją do końca i próbować ponownie - to jest fajne, pierwszy raz spotkałam sie z taką folią
-mam ją zbyt krótko, żeby powiedzieć coś o jej żywotności, ale sprawia wrażenie, że nie będzie się odklejać jak takie zwykłe folie
-co do odwzorowania kolorów jest ok
-i w sumie jest prawie niezauważalna
gdybym miała jeszcze raz zdecydować - kupiłabym tą samą (a sprzedawcę też mogę polecić, szybka i sprawna transakcja)
Pozdrawiam