DannyDog
W 100% podzielam Twoją opinię i nie ukrywam, że
wszystko co napisałeś np o HTC to również moje zdanie.
Wytłumaczę tylko, że mój "związek" z HTC trwa od puszczenia w Erze tzw MDA (1) czyli Qtec 2020i i trwa niezmiennie do dziś poprzez MDAII, Hermesa, czy Raphael'a, po Leo
vonski
Co ciekawe również i w pewnej części zgadzam się z Tobą, bo do marud nie należę, a już na pewno wiedzą to wszyscy moi bliscy i znajomi, ale...
Co do niedoróbki to przyznaję, że po tych wszystkich latach z HTC, pokładałem naprawdę większe nadzieje w HD2. Może w dużej mierze jest to moja wina, bo mało eksperymentuję z ROM'ami i staram się jak to możliwe korzystać z oficjalnych aktualizacji i minimum programów.
W gronie moich przyjaciół i rodziny znacznie przyczyniłem się do zakupów wielu urządzeń z WM i zaglądania na to forum również, bo jest ogromnym źródłem wiedzy.
W temacie pada pytanie "Czy LEO to niedoróbka?", a nie stwierdzenie np. LEO to niedoróbka!
Moja opinia nie wynika więc z mojej pogodnej natury, tylko bierze się z argumentów przytoczonych powyżej.
Ja też nie widzę alternatywy dla mnie, bo jestem wierny WM i Leo jest lepszy od poprzedników.
Proszę jednak pamiętać, że apetyt w miarę jedzenia rośnie

Jestem również ciekaw Waszych opinii i chciałem je skonfrontować.
Czy to ma sens?
Moim zdaniem ma, choćby dla tego, że każdy może wyciągnąć wnioski z tych opinii na przyszłość dla siebie...
Mnie nasuwają się choćby takie:
1.Nie ma sensu przypalać się na kolejny, nowy wytwór HTC, tylko śledzić forum pdaclub.pl i poczekać aż pojawią się opinie na temat sprzętu i jego działania.
2.Najwyższa pora zacząć eksperymenty z ROM'ami.

Pozdrawiam.