Ja tez cos napisze

Kolego, zastanow sie, po co Ci telefon? Zrob sobie liste priorytetow. Najlepiej na chwile zapomnij, ze na iP nie ma Wingrozy

. Jesli potrzebujesz prostoty obslugi, ladnego wygladu i funkcji multimedialnych, to zdecydowanie lepszy jest iP! iTunes znakomicie dziala na XP (lub innym M$), iP jest ladny, gra wysmienicie, jest jak sliczna i droga zabaweczka - prosty w obsludze, trudne sprawy pochowane w trzewiach. Kazdy nowoczesny sprzet moze Ci sie zawiesic, czy zepsuc. Ten wybor na czym innym wg mnie polega.
Anegdotka: kiedys moj kolega - bardzo zdolny i inteligentny gosc, tylko ze w innych dziedzinach - kupil sobie iP. Bylem kilka razy proszony o pomoc w instalacji, tlumaczeniu jak uzyc. Ja mam za bardzo tendencje (nature) do grzebania i potrzebowalem duzo czasu, aby pojac, ze to tylko wklada sie cd i naciska przycisk, a muza sie sama ripuje i wgrywa

Dzis wszedlem w ten watek, przeczytalem odpowiec Matenko'i, pomyslalem ze zobacze, co tam ludzie robia z iP. Kliknalem zobaczylem liste i przed oczami stanal mi iTunes - realnie zwialem, nie starczylo mi sil by poczytac

. Tyle tylko, ze ja lubie komputery, lubie grzebac, lubie tego typu sprawy, a nie lubie jak ktos za mnie mysli i wie lepiej! Wiem, ze mozna grzebac i w iP, ale to tak, jak robienie z XP systemu OLTP, lub z limuzyny ciezarowki - przy odpowiednim wkladzie sil i czasu, czasami da sie, tylko po co? Czasami trzeba zburzyc i postawic na nowo (mowa o XP
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
), po co, jesli ktos juz to zrobil? Moj kumpel zadowolony i uzywa iP, ja omijam z daleka.
Caravela: napisz sobie na kartce, czego oczekujesz, co mozesz zaakceptowac, a co nie - bedzie Ci latwiej wybrac. Wlasnie wtedy sam wybierzesz i bedzie to najwartosciowsze, bo jeden Ci powie iP, a drugi WM, a do Ciebie przemowi wylacznie Symbian!