Ciekawy HD2 z jakiegoś projektu badań ;)

• 5 Odpowiedzi
  • 1852 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
Ciekawy HD2 z jakiegoś projektu badań ;)
« dnia: Grudzień 31, 2011, 21:08:21 »
Widzieliście kiedyś takie coś? :D
Moja mama ma jakieś "badania", dostała Leona by wprowadzała tam jakieś wyniki itp, do tego ma kartę sim i pamięci. HD2 jest jak wszystkie, tylko ma naklejki dwie z tyłu i jakąś aplikację jak by wrzuconą do autostartu. Próbowałem wyciągnąć karę pamięci, dalej ten program się ładował, wyjść z niego też się nie bardzo da. można wejść do BL'a nawet :D

Fajne sprzęty ludzie dostają, gdybym ja to dostał to bym się bardziej pobawił  :O~ :evil: :E
Ale tak to przynajmniej sobie wymacałem na żywo czy rozmiary jego mnie nie przewyższą i chyba w końcu mogę sobie pozwolić na tego potwora, jak upłynnię MM :D Tylko zastanawia mnie czy po każdym upadku ma się pajęczynę na ekranie :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2011, 21:10:36 wysłana przez Paniki »
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

*

Offline Myomi

• 526
  • Sprzęt: I9505
Odp: Ciekawy HD2 z jakiegoś projektu badań ;)
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2012, 12:43:44 »
Fajny to on był dawno temu :)
Mi po upadku odłamał się kawałek wyświetlacza i teraz jest na taśmę, by się trzymał, więc nie zawsze jest pajęczyna.

*

Offline Eldorado9

• **
  • 187
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2012, 18:27:37 »
Fajny to on był dawno temu :)

Dokładnie, ale nie ma niczego fajniejszego w tej chwili - chyba że o czymś nie wiem?
Pozdrawiam
Eldorado9

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 01, 2012, 18:41:17 »
Koledze pewnie chodzi o to, że upadł, połamał się i dlatego nie jest fajny. Tak rozumiem jego wpis.
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 01, 2012, 21:56:02 »
No w zasadzie to nie ma nic dla mnie ciekawego innego, no może prócz modeli "bliźniaczych", ale żeby dopłacać kilkaset zł do dwurdzeniowego procka, dodatkowego ramu to nie dla mnie.
W zasadzie za ~700zł nic dużo lepszego się nie kupi, SGS, Desire, Desire HD, P920, Neo V, Nexus One, Defy itp. Wszystko procek 1Ghz, 512 Ram, ROM, aparat nie ma dużego znaczenia u mnie, jeszcze jest Desire Z ew MM2 jak się trafi, z qwerty ;)
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

*

Offline Myomi

• 526
  • Sprzęt: I9505
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 03, 2012, 21:45:56 »
Nie dlatego nie jest już fajny, że upadł. Dlatego, że już ma swoje lata.
Ogólnie to kawał dobrej elektroniki i gdybym miał zamieniać w tym przedziale cenowym to jedynie na Desire HD dodając kilka groszy.