Brak wibracji przy sms-ach...

• 2 Odpowiedzi
  • 1501 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Brak wibracji przy sms-ach...
« dnia: Styczeń 12, 2011, 17:47:49 »
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem HD2... od samego początku mam z nim same problemy. Musiałem jeszcze raz wgrywać rom i polską nakładkę. Ale to i tak nie naprawiło problemu z wibracją. Gdy telefon dzwoni to jest wibracja lecz przy sms-ach jej nie ma mimo że jest ustawiona... ktoś zna sposób na to ? dodam że rom w HD2 jest oficjalny ze strony HTC i najnowszy, bodajże 3.14.479.2...
p.s. pamiętam że z moją tośką z WM6.5 miała podobny problem lecz nie pamiętam jak go rozwiązałem...

dodam że dźwięków też nie odtwarza przy odbiorze wiadomości... help ?

Połączone: Styczeń 14, 2011, 20:00:40
widzę że nikt nie jest skłonny do pomocy... w takim razie zmieniam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest klucz w rejestrze odpowiadający za wibrację przy sms-ach ? wiem że był taki problem z WM że przy instalacji opery nie działał dźwięk i wibracja... rozwiązaniem były zmiany w rejestrze jednak nie mogę nigdzie znaleźć który to klucz....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2011, 20:00:40 wysłana przez suicide »

Odp: Brak wibracji przy sms-ach...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2011, 13:31:44 »
suicide
jak wgrać tego oficjalnego ROMa ? mam tel z playa i nie działa mi klawiatura do telefonu przy polskim języku ( nie ma jak wybrac nr telefonu) , przy angielskim jest wszystko ok.
ale jak chciałem wgrać ROMa ze strony HTC ( a ma ten sam nr co ten z dodatkami playa) to mi sie nie udało. może te dodatki playa to kaszanią ?
nie bardzo uśmiecha mi się oddanie tel na 2 tygodnie do serwisu :-(

Odp: Brak wibracji przy sms-ach...
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 20, 2011, 23:21:47 »
co do wibracji przy smsach spróbuj tak ustawienia-dzwieki i ekran-dzwieki powiadomien-nowa wiadomosc-wibracji suwakiem na wlacz  :ok: