Kilka pytań dot. HD2

• 34 Odpowiedzi
  • 10626 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Kilka pytań dot. HD2
« Odpowiedź #30 dnia: Kwiecień 02, 2010, 13:43:56 »
Wiec i ja zapytam: u siebie w domu bez problemu lacze sie z internetem, wi fi od razu znajduje moj router, obecnie jestem u znajomych daleko od domu, HD2 znalazl niezabezpieczona siec, polaczyl sie, ale ani Internet Explorer ani Opera nie chce sie laczyc z siecia, szuka jakichs ustawien,,,,,i tu jestem calkowicie zgubiona, nie wien co i jak ustawic, licze na Wasza pomoc :-(((((

*

Offline facet_

• 501
  • Sprzęt: SGS3
« Odpowiedź #31 dnia: Kwiecień 02, 2010, 13:56:45 »
a sieć jest na pewno niezabezpieczona jakimś filtrowaniem po MACach itp czy tylko jest napisane przy znalezionej sieci, bo to że jest napisane NIEZABEZPIECZONA nie oznacza że będziesz miała net
Motorola C520 -> ... -> SPV M3000 -> HTC Touch Diamond -> Omnia -> HTC Touch HD -> HTC Touch HD2 ehhh... -> SE Xperia Arc -> SGS3

« Odpowiedź #32 dnia: Kwiecień 02, 2010, 14:39:56 »
Nie wiem, nie jetem biegla w tym temacie, ale laptopem polaczylam  sie spokojnie i wlasnie i wlasnie pisze.

« Odpowiedź #33 dnia: Kwiecień 09, 2010, 22:57:00 »
Witam,
(ciach) ....dopóki jest podłączony przez AS do kompa to w ogóle nie łączy się z internetem w żaden sposób. Czy to już taka uroda Leona, czy też można to jakoś zmienić, żeby mieć neta przez kabel?

W ActiveSync komputera, a konkretnie w menu "Plik", zakładka "Ustawienia połączenia z urządzeniem", opcja "Ten komputer jest połączony do:", wybierz wartość "Z Internetem" - domyślnie ustawione jest pole "Automatycznie".
Powinno pomóc :D

Ches.

Niestety nie pomogło :( Pewnie zadziałało u mnie prawo Murphy'ego ;)

*

Offline agapod7

• 33
  • Sprzęt: SGSII , NOTE 2 N7105 PM , IPHONE 5 16G
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 10, 2010, 10:50:49 »
Witam,
(ciach) ....dopóki jest podłączony przez AS do kompa to w ogóle nie łączy się z internetem w żaden sposób. Czy to już taka uroda Leona, czy też można to jakoś zmienić, żeby mieć neta przez kabel?

W ActiveSync komputera, a konkretnie w menu "Plik", zakładka "Ustawienia połączenia z urządzeniem", opcja "Ten komputer jest połączony do:", wybierz wartość "Z Internetem" - domyślnie ustawione jest pole "Automatycznie".
Powinno pomóc :D

Ches.

Niestety nie pomogło :( Pewnie zadziałało u mnie prawo Murphy'ego ;)
mi ta porada pomogla