beju pierwotne srodowisko Sense to i tak Diamond 1 i WM, reszta to jest tylko rozwiniecie pomysłu oraz dodawanie nowych funkcji do juz instniejacego interfesju
Ciężko mi w to uwierzyć, myślę że pierwotnym źródłem nazwy jak i funkcjonalności jest
inna platforma, której to porty na urządzenia ze starszą wersją
innej platformy były robione w czasie gdy wszyscy się jarali animowaną pogoda w Touch Flow...
HTC Hero is our first phone to embody HTC Sense™ - an intuitive, seamless experience built upon three fundamental principles - make it mine, stay close, and discover the unexpected.
źródło: http://www.htc.com/www/product/hero/overview.htmlTo co potem się stało to lawinowy wysyp nakładek do PointUI, SBP Mobile Shell i innych launcherów. HTC zareagowało i poszło impetem w temat nie zdając sobie sprawy że tak dobry towar jak "HTC SENSE™" który naprawdę jest dość przełomowy na
innej platformie zaadoptować do WM. Dobrze, działa jak działa, ale samo nazywanie tego tworu "interfejsem HTC SENSE™ zakrawa o herezje. WM by HTC z Touch Flow aka Manilla 234D - tak, WM z HTC SENSE - nie.
Dla kogoś kto używał prawdziwego interfejsu HTC Sense™ z
innej platformy to co jest na Windows Mobile nazywane "HTC Sense" to wytwór chorej wyobraźni marketingowca.
Billyj80 - zapytaj się kolegi "po fachu", Krzysiecw czym się różnie HTC SENSE™ od HTC Sense. On eksperymentował ostro w WM, zapewne też z sensem.
Głową muru nie przebiję, ale niech skonam, dostaję białej gorączki gdy widzę kolejne interfejsy z "Innowacyjnym HTC Sense" (nie mylić z HTC SENSE™...)
Pozdrawiam wieczorową porą.