Co do Sandisk-a to nie moge zlego slowa powiedziec tyle ze od samego poczatku uzywam karty Sandisk-a Ultra 8GB class 2, zadnych problemow z karta.Podobnie jak Vonski wiekszosc istotnych rzeczy mam zainstalowane w pamieci wew. telefonu, na karcie mam zdjecia, muzyke, filmy, dokumenty i programy ktorych nie uzywam zbyt czesto.
Baterii staram sie nie ladowac przez usb, ladowania przy wlaczonym phonie zazwyczaj jak spadnie powyzej 10% ladowarka stacjonarna lub samochodowa, czasami laduje zewnetrzna bateria X-pal, od czasu do czasu rozladowuje baterie do zera i laduje ja na wylaczonym telefonie.
Na ROMie i radiu z podpisu tel wytrzymuje mi do 2 dni przy srednim uzytkowaniu (do 1h rozmow, 4-5 sms-ow, 30-40 min Wifi, kalednarz, dokumenty), ofc uzywam programow na G. i jakos nie ma problemow z drastycznym zzeraniem baterii. Przy mocnym uzywaniu telefonu, duzo rozmow, WIFI tel maksymalnie wytrzymuje 24h no czasami do 36h. Dzis tel. odlaczony od ladowarki o 5 rano, przez ten czas 25 min rozmow, 5 min Wifi, edycja kalendarza i na chwile obecna zeszlo mi 10% baterii.