Witam, HD2 z oryginałem 1.66 - wgrywałem wszystkie radia zaczynając od 2.12 i muszę szczerze przyznać, że tylko dedykowane 2.07.51.22_2 jest stabilne i bez niespodzianek. Na pozostałych, zdarzały się dziwne rzeczy, łącznie ze zmrożeniem, tylko wyjęcie baterii przywracało leosia. Ostatnie radio 2.08 było najgorsze wg mojej subiektywnej oceny, na nim w krótkim czasie miałem kilka zwiech przy podłączonym zestawie słuchawkowym, nie można było czasami odebrać połączenia zestawem. Radio 2.10 było w sumie najlepsze ale strasznie skakało po nadajnikach i czasem zdarzało się, że nie można było do nikogo zadzwonić. Jeśli chodzi o zużycie baterii nie stwierdziłem znaczących różnic mam u siebie cały czas H i mój leoś wytrzymuje tylko jedną dobę - przy normalnym użytkowaniu - rozmowy, smsy - emaile - słuchanie muzyki, szczególnie radio, internet. Jeśli leży i tylko sporadycznie - jedna krótka rozmowa, 2 sms, 3 emaile, 15 min muzyki, 1 godzina radio, internet - jeden przelew to nawet dwa dni.
Musiałem wrócić do 2.07. i nie mam żadnych problemów myślę, że jest najlepiej dostosowane do romu 1.66 i najlepiej przetestowane, dlatego jest w zestawie z tym właśnie romem.
Potwierdzam opinię iż odpowiednie radio w zestawie z odpowiednim romem to dopiero udany komplet i jak na razie wszelkie kombinacje i zestawienia dają mniejsze lub większe problemy.
Pozdrawiam - Nickmario