Właśnie ... wszystko trzeba byłoby przeprowadzać w takich samych "sterylnych" warunkach. Mi raz w nocy zżera 10% baterii a raz 30% a nie jest tak ze raz działa coś więcej albo mniej. Co do GPS szczerze nie zauważyłem różnicy no chyba że sprawdzalbym ze stoperem różnicę pomiędzy 10,6 sek a 9,8 sek ale tak jak powiedziałem nie znam się.
Czy to radio ma wpływ na normalne radio do słuchania które znajduje się w telefonie bo juz nie pamiętam ale chyba tak?! To powiem Wam szczerze ze gorszego radia nie miałem nawet w starych tel NOKIA. to w HTC HD2 kompletnie nie da się słuchać...szumi, trzeszczy, zanika MASAKRA dodam ze mieszkam w W-wie i próbowałem w róznych miejscach na drugim N95 bez porównania lepiej ...
Zapytałem bo miałem nadzieję ze ktoś obiektywnie coś o tym wie. Bo nie rozumiem do końca ze jednemu będzie lepiej z takim radiem a drugiemu z takim ... to nie jest w końcu tapeta na pulpit tylko chyba bardzo ważna "część" telefonu a kolejna edycja powinna "poprawiać" działanie naszego cudownego telefonu który potrafi wszystko (no prawie) tylko mój ma problem z dzwonieniem

O ROM'ach nie wspominam bo to inny dział i inny problem (dlatego zostałem pewnie bez sensu przy oryginalnym) ale tutaj chyba jest właśnie ta dowolność wyboru