Witam.
Od jakichś dwóch tygodni mam używanego HTC HD2. W sumie od samego początku mam z nim troszkę problemów. (Tylko proszę od razu mnie nie zjechać za to, że nie szukałem -> szukałem ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na mój problem).
Ale zacznę od początku. Miał on wgranego softa Hypnosis by Bysio. Podejrzewam że raczej stara wersja, co chwila jakieś błędy były, więc postanowiłem, że wgram oryginalny ROM ściągnięty ze strony HTC. Zainstalowałem, ładnie pięknie, ale mam problem z pamięcią programową(w wersji angielskiej występuję w ustawienia-?SD Card&Phone Storage pod nazwą "Total program").
otóż całkowitej mam 208.81 MB. Cały czas mam zajęte minimum 180 MB, pomimo, że wszystkie programy są wyłączone. Task menager pokazuje tylko samego siebie. z HTC Sense nawet usunąłem kilka zakładek. ponowne włączenie telefonu obniza o jakieś 30 MB, ale po chwili dalej jest 180. No i sprawa jest taka, że włącze dwa programy, z pół dnia pochodzi sobie i potem nie można włączyć żadnego programu, bo wywala błąd, że za mało pamięći ma. Pamięci na instalacje programów mam jeszcze ponad 100 MB, bo instaluję tylko na karcie. Mógłbym prosić o pomoc w rązwiązaniu/link do tematu w którym jest wyjaśnione jak rozwiazać problem?
z góry dziękuję.