Odnosnie xda, gotowanych ROM zgadzam sie w 100%.
Tez juz przestalo mnie bawic zmienianie co chwila ROM, zeby zobaczyc co zostalo poprawione, a co skopane i jak to wszystko dziala.
Owszem moge pobawic sie w mala kosmetyke, jakies hacki w rejestrze itp, ale bez przesady, tez chce urzadzenia stabilnego, pewnego, ktore
bedzie dzialac jak nalezy i nie zawodzic w najmniej oczekiwanych momentach i ze musze poprawiac rzeczy, ktore powinny dzialac po wyjeciu sprzetu z pudelka, a nie dzialaja.
Zgadza sie, ze HTC ma wieksze doswiadczenie co moze gwarantowac lepsza jakosc software jaki i hadware sprzetu, ale sa tez wyjatki od tej reguly. Inne firmy tez wyciagaja wnioski, mam Asusa i ani razu nie zmienialem ROM, bo nie mialem takiej potrzeby, wszystko jak dla mnie ladnie smiga jak opracowalem swoj zestaw softu, nie ma zwisow, a sprzet restartuje bardzo rzadko dla zdrowotnosci i jak tak dalej bedzie to zapomne PIN

Kwestia jak wypadnie F1, ale i jaka roznica bedzie cenowa, bo dac np tysiac zloty wiecej za hosta, pojemnosciowy ekran to wydaje sie troche duzo.
Czytalem, ze Leo nie ma silosa na rysik, czyli wynikaloby, ze na razie nie bedzie wdrozony pomysl HTC z rysikiem magnetycznym, chyba, ze rysik tak jak w Omni, na smyczy. To tez moze byc minus w pewnych zastosowaniach, choc z drugiej strony przy tak duzym ekranie obsluga palcami nie nastrecza wielu trudnosci.