Może Ty jakiś niedowartościowany albo zakompleksiony jesteś. ...
Nie obrażaj mnie KOLEŚ bo NIC o mnie nie wiesz więc nie jesteś w NAJMNIEJSZYM stopniu uprawniony do tego aby wypowiadać się na temat mojej majętności i innych tego typu rzeczy.
Moim zdaniem w pewnym momencie trzeba sie zastanowic czy na pewno cena odzwierciedla wartosc. Ale jak kogos stac niech kupuje nawet za 10 tys, tylko prosze bez przekonywania ze sprzet ma taka wartosc. Ja przynajmniej nie dam prawie calej wyplaty za leo zeby nie wiem jak byl wspanialy.
No i o to własnie mi chodziło ale skoro adamektt jest w stanie zapłacić KAŻDE pieniądze za sprzęt, którego wartość została narzucona po iście mistrzowsku przeprowadzonych zabiegach socjotechnicznych to proszę bardzo, jego wola, ja tam wolę nie wydawać pieniędzy na przedmioty, o których wiedze posiadam jedynie z mediów a juz tym bardziej takich, o których dopiero sie mówi w "przeciekach".
Może Ty jakiś niedowartościowany albo zakompleksiony jesteś. Ja za sprzęt jestem w stanie dużo zapłacić pod warunkiem, że jest on naprawdę dobry, a Athenka 2 taka będzie.
Jeszcze się nie nauczyłeś? Żal mi Cię, NIGDY nie będzie sprzętu wszystkomającego czyli...skończonego - byłby to koniec firmy - jakiejkolwiek, która wyprodukowałaby taki produkt.
zmień forum na centrumse.pl
Korzystałem kiedyś z tego forum i mówiąc szczerze byłem z niego zadowolony, było tam wielu fachowców, dzięki ktorym mogłem lepiej i przyjemniej korzystać z posiadanego sprzętu. Nie spotkałem tam natomiast osób, które otaczają się przedmiotami mniej lub bardziej im potrzebnymi a do tego obrażają innych tylko dlatego, że wydaje im się, że stać ich na wszystko.

OT