0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czesc jestem tu nowa - wlasnie sie zarejestrowalam - rownie swieza (praktycznie zadna) jest moja wiedza o palmtopach- jakis tydzien temu kupilam na allegro zabytek- hp 3660 i teraz mam problem... Kupujac nie zauwazylam, ze sprzet ten ma system windows 2000 a jedyne programy, ktorych mialam zamiar uzywac wymagaja systemu od PPC 2002 w gore. Mam prosbe: czy ktos z Wroclawian bylby tak mily i odsprzedal mi za jakas symboliczna sume plytke instalacyjna PPC 2002 (moze komus juz niepotrzebna)?Bede wdzieczna za odzew:)pozdrawiam Wiola
to chyba ten link - nawet jak sie rozwinie w dol download to jest wersja w jezyku niemieckim, ktory tak wszyscy lubia;)przeczytalam juz wszystko o tej instalacji i ... nie mam odwagi!!! Albo to pozna pora, albo rzeczywiscie jest to takie skomplikowane.
i had the same equipment ipaq 3660 (dead battery) and now updated to rom for ipaq h3660 download from hp, i am not sure if 3660 and h3660 is same model?well, i didn't use it anyway, since i got my xda ii minihere's what i did on my ipaq 2 days ago (do it at your own risk) :1. download : ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/SP...000/sp16986.exe2. download : ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp...000/SP22898.exe3. extract both file to folder sp16986 and sp22898 respectively4. on folder sp22898/english rename NK_Glamis3622004WWE.nbf to NK_Macv177WWE.nbf5. copy newly created NK_Macv177WWE.nbf to folder sp16986/english to overwrite existing6. run UpgradeUt.exe on folder sp169867. now, my ipaq runs on ppc2002the idea was to replace rom image on ppc2000 update to rom image on ppc2002 update for h3600 series. i believe those task was not recommended by hp.i couldn't test much because my ipaq battery is dead.one thing i did notice is that there was no windows media player after "rom upgrade" my way.
Naliczyłem 17 osób(nic nie piłem) ,w tym nawet 2 panie,dziewczyny,kobiety(niepotrzebne skreślić) z swoimi pda.
Grzegorzu... popileś i to zdrowo! :roll: Kobiet było 3 (Wioletta, Sylwia i ja -Kasia) a pda miała jedna - Wioletta.