0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No i tak jak myślałem z afterparty w moim przypadku będzie nędza... Tatuś skomentował, że u Konrada niech sobie nocują ludzie spoza Wrocławia... Nie ma wobec tego szans żebym był na afterparty. Aha, i jakby ktoś miał Nokię Communicator w dobrym stanie to mogę się wymienić za mojego Tungstena T .
Szkoda. Myślałem, że nauczę się czegoś pożytecznego od Ciebie odnośnie Neca. Może tato jeszcze zmieni zdanie.
Chłopaki jednak jeszcze nie wszystko stracone! Może uda mi się coś wykombinować gdyż mam pomysł jak ojca przekonać - będę walczył do końca. A odnośnie NEC'a, to przecież będę na spotkaniu i tak i tak więc ten kto będzie chciał to się i tak kupę rzeczy ode mnie dowie.Pozdrawiam!
Słuchajcie, taką niemiłą sprawę mam, czy ktoś z "noclegujących" miałby może do pożyczenia dysk przynajmniej 80GB (interfejs i rozmiar obojętny) właśnie na tą nockę...?
Cytat: haker305 w Marzec 01, 2009, 15:22:04Chłopaki jednak jeszcze nie wszystko stracone! Może uda mi się coś wykombinować gdyż mam pomysł jak ojca przekonać - będę walczył do końca. A odnośnie NEC'a, to przecież będę na spotkaniu i tak i tak więc ten kto będzie chciał to się i tak kupę rzeczy ode mnie dowie.Pozdrawiam!Trzymam kciuki za to byś wpadł na nockę. Myślę że pomęczę Ciebie trochę linuxem na Necu, zawsze byłem ciekaw jak się na tym pracuje a nie miałem możliwości sprawdzenia u siebie.
No to będzie cud impreza Trza pomyśleć o oświetleniu
Może ktoś będzie chciał się na spotkaniu ze mną wymienić na karty pamięci ? Oddam za kartę CF (minimum 1GB) kartę microSD,miniSD czy SD o pojemnościach 1GB lub 2GB . Nie stać mnie na nową kartę a mam kilka walających się wyżej wymienionych i do Aximka chcę włożyć drugą kartę na CF.