V Spotkanie RPUG

• 12 Odpowiedzi
  • 1834 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline klechu

• 813
V Spotkanie RPUG
« dnia: Lipiec 28, 2005, 14:00:42 »
Witam,
Spotkanie jak zwykle planujemy na pierwszy piatek miesiaca ktory tym razem wypada 5 sierpnia. Spotykamy sie jak zwykle na rynku kolo pomnika Kosciuszki (czyli tutaj) o godzinie 18tej. Jak zwykle zapraszamy wszystkich zainteresowanych tematem szeroko pojetych technologii mobilnych wraz ze swoimi zabawkami, dodatkami, osprzetem i wszystkim czym chcieliby sie pochwalic. Mile widziane moze okazac sie posiadanie kabla - moze znajdzie sie jakis laptop z AS, dane jednak lepiej miec na nosnikach takich jak karty pamieci lub popularne pendrive`y. Przypominam jeszcze raz BACKUP! BACKUP! BACKUP! przy czym najlepiej miec dwa - jeden na komputerze w domu a drugi na karcie pamieci - do szybkiego przywrocenia. Dalsze informacje beda sie pojawiac w tym watku. Naladujcie dobrze swoje zabawki - prad jest zawsze towarem deficytowym :)

--
Pozdrowienia,
Klechu

PS. Jak zwykle mamy wielka prozbe do Jakuba aby stosowna informacja znalazla sie na stronie glownej okolo wtorku/srody - z gory dzieki :)

*

Offline sharg

• *
  • 91
  • Sprzęt: iPod Touch
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 28, 2005, 15:56:14 »
Ja zapowiadam swoje przybycie, no chyba ze cos naglego mi wypadnie.

A tak poza tematem to jutro czyli 29 lipca o 17-tej na rynku mamy MASE KRYTYCZNA, wszyscy rowerzysci mile widziani.

*

Offline mrush

• 42
    • http://www.mrush.glt.pl
  • Sprzęt: Bylo ich sporo ... Patrz podpis ...
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 30, 2005, 23:14:25 »
No ba. Ja sie melduje.

:alien:
Sharp Zaurus ZR-5800 -> Palm III -> Palm m500 -> Ericsson MC 218 -> Sony Clie SL10 -> Sony Clie SJ30 -> Palm Tungsten E -> HP iPAQ h2210 -> Dell X50v -> Samsung Omnia Lite -> Samsung Omnia 2 ... ze kilku dodatkowych gratow nie wspomne ..

*

Offline kleczu

• 384
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 01, 2005, 21:30:55 »
Oczywicie sie pojawie :)

pozdrawiam

*

Offline klechu

• 813
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 01, 2005, 22:44:30 »
Powoli powoli stali bywalcy potwierdzaja swoje przybycie :)
W pierwszym poscie nie nadmienilem ze szczegolnie cieplo zapraszamy dziewczeta zainteresowane tematem, jezeli tylko sa one na tyle odwazne aby sie z nami spotkac :P

--
Pozdrowienia,
Klechu
PS. powinienem napisac "jezeli takie sa" jednak balem sie interwencji minister Srody ;)

V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 03, 2005, 07:41:16 »
NO POSTARAM SIE BYĆ -- jak sprzęt naprawie :(

*

silentjob

V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 03, 2005, 14:45:29 »
A z ciekawości spytam, dużo kobiet u was z pda??? Na 1 SKUP-ie trafiła się jedna z pda i jedna jako osoba towarzysząca, a ostatnio nie było żadnej:(. Boją się nas czy co:)?

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 03, 2005, 16:26:10 »
Za malo sie staracie :) (w Krakowie to samo:P)

*

silentjob

V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 03, 2005, 17:04:25 »
Witam:)). Patent z podrywaniem kobiet na pda/zapraszaniem na spotkania nie wypalił, myślałem, że w innych miastach z kobiecą frekwencją jest lepiej:). Chyba, żę wpadniesz kiedyś do Szczecina, zapraszam gorąco:P.

*

Offline klechu

• 813
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 03, 2005, 17:50:43 »
Niestety jak mozna sie domyslec z mojego poprzedniego posta kobiet z pda jak na lekarstwo, jak sie juz jakies zdarza (bo nie wierze zeby ich nie bylo) to sie chyba wstydza pokazac na klubowym spotkaniu - pewnie sie boja :P
w tym miejscu apeluje do Pan - pokazcie ze sie nie boicie sie techniki :P.... no i nas - nie gryziemy :D.

--
Pozdrowienia,
Klechu

*

Offline mrush

• 42
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 03, 2005, 21:12:41 »
no oczywiscie poza mna :swirus: (czasem moge ukasic) :ohreally:

Sharp Zaurus ZR-5800 -> Palm III -> Palm m500 -> Ericsson MC 218 -> Sony Clie SL10 -> Sony Clie SJ30 -> Palm Tungsten E -> HP iPAQ h2210 -> Dell X50v -> Samsung Omnia Lite -> Samsung Omnia 2 ... ze kilku dodatkowych gratow nie wspomne ..

*

Offline kleczu

• 384
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 05, 2005, 13:57:17 »
@Klechu
Ok ok, dam siostrze T|T2 i zabiorę ją ze sobą na spotkanie :P a druga wezmę dla towarzystwa :D

Pozdrawiam
BTW masz podobny avatar do mojego, czy to zbieg okoliczności ? :)

*

Offline mrush

• 42
V Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 05, 2005, 16:24:25 »
Cytat: kleczu
@Klechu masz podobny avatar do mojego, czy to zbieg okoliczności ? :)

ja bym powiedzial, ze nie tylko avatar :)