0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: jachu w Marzec 08, 2008, 21:53:45Cytat: Mustafa w Marzec 08, 2008, 17:12:05nicdziwnego bardo dobry sprzęt właśnie dobiegają ostatnie chwile linuxa na pokładzie i niebawem zawita XP Gdzie kupowales eeePC ?Pewnie w tym samym sklepie co Claude.
Cytat: Mustafa w Marzec 08, 2008, 17:12:05nicdziwnego bardo dobry sprzęt właśnie dobiegają ostatnie chwile linuxa na pokładzie i niebawem zawita XP Gdzie kupowales eeePC ?
nicdziwnego bardo dobry sprzęt właśnie dobiegają ostatnie chwile linuxa na pokładzie i niebawem zawita XP
Cytat: ajed w Marzec 08, 2008, 22:50:27Cytat: jachu w Marzec 08, 2008, 21:53:45Cytat: Mustafa w Marzec 08, 2008, 17:12:05nicdziwnego bardo dobry sprzęt właśnie dobiegają ostatnie chwile linuxa na pokładzie i niebawem zawita XP Gdzie kupowales eeePC ?Pewnie w tym samym sklepie co Claude.No wlasie gdzies na Jagielonskiej ale nie pamietam gdzie
a sa moze jakies fotki obecnych ?
Cytat: azmo / Lukasz / szymtech.pl w Marzec 08, 2008, 22:47:23a sa moze jakies fotki obecnych ?jedna jest, ktoś pstryknął moim treo
mam prośbę do kolegów ze skupu, potrzebuje pożyczyć monitor na tydzień dopóki nie zakupię nowego, gdyż obecny po latach służby pagibnął. czy dysponuje ktoś nieużywanym monitorem i jest mi w stanie pomóc?
monitor już zdobyłem, ma ktoś może pożyczyć jakiś niepotrzebny cd-rom?
spotkanie odbędzie się w przyjemnej świeczkowej atmosferze .
jeśli oczywiście można dołączyć
Spora ilość wyjazdów w ostanim czasie uniemożliwiła organizowanie spotkania, ale w ciągu najbliższych tygodni sytuacja ulegnie poprawie .
czyli 9 maja?