RPUG VII

• 9 Odpowiedzi
  • 1823 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline klechu

• 813
RPUG VII
« dnia: Wrzesień 28, 2005, 16:31:02 »
Hmm to juz bedzie 7`me spotkanie klubu wiec wszyscy wiedza co i jak :) 7 pazdziernika godzina 18ta potem chyba do tej samej knajpy co zwykle. Jak ktos sie chce przylaczyc to odsylam do poprzednich watkow. Do zobaczenia na spotkaniu.

--
Pozdrowienia,
Klechu

*

Offline kleczu

• 384
RPUG VII
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 28, 2005, 16:56:29 »
Ja się pojawię, BTW czy mógłby ktoś wziąć odrobinkę tego kleju do klejenia uszkodzeń w PDA bo złamałem sobie kawałek rysika :) ?

RPUG VII
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2005, 12:11:14 »
No pewnie będe ale lokal może zmienimy ????????????????????????

RPUG VII
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2005, 19:29:37 »
Cytat: tomaszbyjos
A co znasz z WiFi?
Poza tym mnie wyoutowaliście z waszej sekty bo nie mam PDA... :P

*

Offline klechu

• 813
RPUG VII
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 03, 2005, 21:37:08 »
Wiesz, zmienialismy go juz kilka razy i i tak ladowalismy w koncu tam - moze wreszcie przyznamy ze to dobry lokal na tego typu spotkania ? W sumie to tak:
  - Nie jest super tanio ale drozyzny fatalnej tez nie ma
  - Wifi (dobrze chodzi)
  - Nie trzeba sie przez muzyke przekszykiwac
  - Nie ma "zaslony dymnej"
  - Obsluga - patrzy na nas jak na wariatow ale wszedzie beda tak na nas patrzec :)
Podsumowujac mnie sie calkiem podoba .
BTW. Zgodnie z ustaleniami z ostatniego spotkania przychodzimy z propozycjami logo + moze ktos przyniesie troche papieru i kredki ... cos czuje ze moga sie przydac :)

--
Pozdrowienia
Klechu

*

Offline mrush

• 42
    • http://www.mrush.glt.pl
  • Sprzęt: Bylo ich sporo ... Patrz podpis ...
RPUG VII
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 03, 2005, 22:27:03 »
:swirus:

Lokal poza swoimi plusami jest do bani :P jednak nikt z nas nie ma prywatnego lokalu ... moze kiedys ;) a przeciez idealny lokal powinien spelniac wymogi:

+ tanio ale nie najtaniej bo pic trunkow a'la "La bo żule" lub "La jabol" pic nie bedziemy
+ byc w miare cichy bo szkoda sobie zdzierac gardlo
+ WiFi do szczescia przeciez nam niepotrzebne (i tak mamy zryte berety) choc miloby bylo gdyby bylo
+ dymowi mowimy NIE (nie palimy nic co sie zwie "Leżą pety" lub podobnie)
+ obsluga ma tylko kulturalnie donosic trunki i inne takie :O~ smakolyki i niekoniecznie kasowac nas za nie :proud:

Kolorowe kredki w pudeleczku nosze ... jestem za :)

Kamileq - bredzisz :E

Pozdrawiam

Mrush   :alien:
Sharp Zaurus ZR-5800 -> Palm III -> Palm m500 -> Ericsson MC 218 -> Sony Clie SL10 -> Sony Clie SJ30 -> Palm Tungsten E -> HP iPAQ h2210 -> Dell X50v -> Samsung Omnia Lite -> Samsung Omnia 2 ... ze kilku dodatkowych gratow nie wspomne ..

RPUG VII
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 03, 2005, 23:48:21 »
To się wiecej nie odzywam - - + + - - ;)  - - + + - -

*

Offline mrush

• 42
    • http://www.mrush.glt.pl
  • Sprzęt: Bylo ich sporo ... Patrz podpis ...
RPUG VII
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 04, 2005, 17:25:41 »
ale ja tez jestem za zmiana lokalu :P

Mrush   :alien:
Sharp Zaurus ZR-5800 -> Palm III -> Palm m500 -> Ericsson MC 218 -> Sony Clie SL10 -> Sony Clie SJ30 -> Palm Tungsten E -> HP iPAQ h2210 -> Dell X50v -> Samsung Omnia Lite -> Samsung Omnia 2 ... ze kilku dodatkowych gratow nie wspomne ..

*

Offline klechu

• 813
RPUG VII
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 04, 2005, 19:48:33 »
Mnie sie w sumie podoba w kulinarnym swiecie .... ale zawsze jestem otwarty na propozycje - tylko niech to nie bedzie cos typu indexPub bo ja na prawde nie lubie zdzierac gardla ani wietrzyc ciuchow z dymu z fajek przez miesiac. A miedzy nami Wifi sie przydaje czasami wiec dlaczegoby nie :P - zreszta porozmawiamy o tym w piatek ;)

--
Pozdrowienia,
Klechu

*

Offline kleczu

• 384
RPUG VII
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 04, 2005, 20:18:04 »
Zawsze możemy wejść "w głąb" Galerii Rzeszów do cukierni Santos, podejrzewam, że sygnał wifi z Kulinarnego złapie :D
Podyskutujemy o tym na spotkaniu :)