RPUG VII przeszedl do historii

• 17 Odpowiedzi
  • 2872 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline klechu

• 813
« dnia: Październik 08, 2005, 09:13:35 »
W zasadzie wystarczylo by napisac - jak zwykle :) czyli:
    - Prezes Klechu ze swoim rx3115 i dodatkowo BT-338 oraz DWL-650G (niestety pozyczone)
    - Kleczu z hp1940
    - Kamileq - kilka trabek, swiatelka do roweru, plecak :)
    - Mrush hp2200 + WifiCF oraz laptop Toshiba, klucz bluetooth (polaczenie laptopa do Wifi przez DWL`a klecha
    - Tomasz Byjos FS Loox 718, laptop IBM (jakby mi podarowal to bym nie marudzil)
    - NOWY Piotrek Ś. SonyEricsson p910
Spotkanie odbylo sie w lokalu Kulinarny Swiat (gdzie zwykle) i przebieglo w milej atmosferze (jak zwykle). Kolejne spotkanie prawdopodobnie w listopadzie (jak zwykle) :)

--
Pozdrowienia,
Klechu

« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2005, 10:19:13 »
Eee tam, piszes to tak, jakby spotkania były już martwe i nic się na nich nie działa ;).
No faktycznie, szkoda że tylko tyle osób, ale za to mamy już zgraną paczkę ;). Niestety, ja do was nie należę, gdyż nie mam PDA (tzn. mam, ale NIEdziałjącego...) :P.
Jak zwykle na początku było małe zamieszanie z kelnerką, która powiedziała, że "boi się do nasz z tacą podchodzi" (pewnie dlatego że tyle sprzętu żeśmy na stoliku wyłożyli :D). Po 30 minutach pojawiła się i większość zamówiła tradycyjnie już kawę mrożoną, capuccino, gorącą czekolądę i nowość! RedBull ;P
Oczywiście mimo że każdy przyniósł kupę elektroniki mobilnej to tylko kamileq ma aparat cyfrowy, który jak zwykle zrobił parę upamiętniających fotek - http://kamileq.lava.pl/rpug/2005-10-07/
To co by było na tyle, ja się zmyłem przed 20.00 bo musiałem być na nocnej masie krytycznej w Rzeszowie (już wiecie po co były mi te fajne trąbki :D).

*

silentjob

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2005, 14:24:12 »
A kobiet znów w liczbie 0, słabo się chłopaki staracie:).
Pozdrawiam

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2005, 21:23:41 »
Ja juz wyprzeglem .... chyba na prawde nie ma w rzeszowie ani jednej panienki z PDA. W sumie przy kobiety w liczbie 0 tez  mozna napisac "jak zwykle" wiec jestesmy pzyzwyczajeni ... BTW a ile jest panienek w szczecinie ?

*

Offline kleczu

• 384
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 08, 2005, 21:28:42 »
NMSP, czyli zamiast reklamować spotkania na pdaclub.pl musimy wykupić sobie reklamę na randki.*.pl :)

Pozdrawiam

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 08, 2005, 22:10:08 »
Kupcie sobie lalke. Malomowna, spokojna, urodziwa, czasami troche sztywna i sztuczna, ale sie wyrobi.  

*

silentjob

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 08, 2005, 22:20:47 »
Cóż w Szczecinie mało, ale jak mówiłem, jest zawsze szansa, że jakaś zabłąkana kobieca dusza z pda dołączy do nas:).
@Roni-widziałeś lalkę, która korzysta z pda, bo ja jeszcze nie;).

*

Offline RoNi

• 815
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 08, 2005, 23:15:13 »
Cytat: silentjob
Cóż w Szczecinie mało, ale jak mówiłem, jest zawsze szansa, że jakaś zabłąkana kobieca dusza z pda dołączy do nas:).
@Roni-widziałeś lalkę, która korzysta z pda, bo ja jeszcze nie;).

Jeszcze takiej nie widzialam, moze dlatego, ze dawno temu wyroslam z zabawy lalkami. Moze jakas niewiasta chciala zawitac, ale przeploszylo ja wasze zawodzenie, jacy to jestescie biedni nie widzac kobiet z pda ;)

*

silentjob

« Odpowiedź #8 dnia: Październik 08, 2005, 23:28:46 »
Wcale głośno nie narzekam:).
Pozdrawiam

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 09, 2005, 00:24:47 »
Przepraszam, że przepraszam, ale o co chodzi z tymi trąbkami?
Po "Masie Krytycznej" sądzę, że mają jakis związek z rowerem. Ale chyba 'lekko nadwymiarowe'?

*

Offline bielowm

• **
  • 215
  • Sprzęt: iPhone4/HTC HD7
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 09, 2005, 08:43:51 »
ziomalom z Rzeszowa chodzilo o Speedway. W koncu mamy kolegow w ekstra lidze.

Milego dnia,

bielowm

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 09, 2005, 14:07:38 »
Wiesz co Moi - szczerze mowiac nie wiem nawet co to jest ta masa krytyczna - chyba na prawde ma to zwiazek z rowerami bo kamileq byl razem z rowerkiem i spieszyl sie gdzies na 20ta - wiecej info udzieli pewnie za pare dni on sam :) ale trabki nie sa zbyt ciche ;)
A wracajac do problemu braku kobiet na spotkaniach to chyba na pdaclub sa tylko dwie kobiety - poprawcie mnie jezeli sie myle - i niestety ani jedna nie mieszka w rzeszowie :)

--
Pozdrowienia,
Klechu

*

silentjob

« Odpowiedź #12 dnia: Październik 09, 2005, 14:22:39 »
Pudło, wg. informacji na pdaclubie jest ponad 200 użytkowniczek:
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=21767
natomiast w samy Szczecinie zarejestrowane są 4 (słownie cztery!) Userki:).

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 09, 2005, 15:39:15 »
Czekaj ... no to ja mam banie :) Czy bedziesz taki dobry i powiesz nam ile userek jest zarejestrowanych na podkarpaciu i ew. (to ew to w zasadzie dla kultury bo powinno go nie byc) podasz nam ich loginy celem wyslania imiennych zaproszen :)
Aha powiedz mi jeszcze jedna rzecz bo przegladnalem ten watek ktory podales i tam widze ze przy kilku osobach jest napis "Clubowiczka" a przy niektorych "Clubowicz" choc obie userki sa plci zenskiej - chodzi tu konkretnie o reika`e i RoNi - od czego to zalerzy ?

[Dodano: 2005-10-09 15:45:07]
BTW. o tych dwoch wlasnie mowilem piszac posta bo tylko jakos te dwie kiedykolwiek widzialem na forum, chyba w tym watku wypowiada sie jeszcze dwie, a gdzie pozostale 199 ?

*

silentjob

« Odpowiedź #14 dnia: Październik 09, 2005, 16:36:19 »
Po kolei:). Niestety z pytaniem ile kobiet jest zarejstrowanych np. w danym mieście, musisz zwrócić się do Mac'a, to on ma takie informacje:).  Nie wiem czy udostępni adresy mailowe, z prostej przyczyny, może się to nie spodobać zainteresowanym osobom.

Z clubowiczkami i clubowiczami to osobny rozdział, pamiętam wątek, w którym ww Panie poprosiły o zmianę tytulatury, co zostało jak sam widzisz rozpatrzone na ich korzyść. Myślę, że pozostałe osobniczki, gdyby tylko zechciały, mogłyby również się  o to ubiegać:).

Co z pozostałymi??? No cóż kilka się wypowiada w miarę systematycznie, pozostałe sporadycznie, lub wcale, a nie będziemy tu stosować środków przymusu bezpośredniego:). Aha, niektóre mają typowo męskie nicki, może nigdy nie zauwżyłeś ich obecności;).

*

Offline RoNi

• 815
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 09, 2005, 18:58:01 »
Reika jest jedyna "Clubowiczka" i tak ma zostac! Mi bycie "Clubowiczem" nie przeszkadza, bo wiele osob zmyla moj nick i wynikaja z tego zabawne sytuacje ;) Pozostale kobiety widocznie sie nas boja, lub nie chca konkurowac z Reika i mna o te rzesze przystojniakow! (CPUGowego haremu bede bronic wlasna piersia, nawet dwoma!)

Do Szczecina daleko, do Rzeszowa blizej, ale przeraza mnie to miasto... Jakie intencje moga miec ludzie z miasta, w ktorym wzrok przykuwa pewien pomnik... ?

« Odpowiedź #16 dnia: Październik 09, 2005, 19:40:42 »
Cytat: RoNi
... Jakie intencje moga miec ludzie z miasta, w ktorym wzrok przykuwa pewien pomnik... ?
:P Co - całkiem fajny jest :) Przynajmniej mamy w Rzeszowie coś orginalnego - takiego(/jej) "pomnika" nikt nie ma!! ;)

« Odpowiedź #17 dnia: Październik 10, 2005, 20:13:10 »
Cytat: RoNi
Kupcie sobie lalke. Malomowna, spokojna, urodziwa, czasami troche sztywna i sztuczna, ale sie wyrobi.  
RoNi, ciebie to widział Mrush jak był na PUGu w Krakowie...
a co do kobiety na RPUG - hm, to chłopaki nie macie dziewczyny? :P (ja mówię od razu że niestety, nie).
Acha, Masa Krytyczna to... rowery.rzeszow.pl