Kamileq.... z mojego braciszka nic nie wyjdzie - jedzie w piątek na 3-dniowy kurs do Wrocławia... Czyli lipa. Ale w miejscu gdzie pracuje ze mną niemalże 300 osób (głównie studenci) - dałem info na wewnętrznym FORUM. Może ktoś się załapie na spotkanie - aczkolwiek powiem szczerze iż nie widziałem aby ktokolwiek miał urządzenie typu PocketPC lub Palmptop... hmmm... dziwnie z tymi pocketami w Rzeszowie.
A co myślicie o sobach z jakimiś troszkę bardziej wypasionymi komórkami - typu P800 lub inne z Symbainem? Może kogoś takiego zwerbować? Bo ludzi z czymś takim MOŻE bym znalazł.... (powtórzę jeszcze raz: MOŻE - bo troszkę mało już czasu na "werbowanie")
PS:
A braciszek jak się dowiedział iż jest takie spotkanie to troszkę żałował że go nie będzie - ale następnym razem przyjdzie na 100%. Brachol całkim całkiem w temacie Pockecików.
PS2:
Ja mojego HP'ka mam jakiś miesiąc dopiero... nie miałęm czasu jeszcze wejść w temat tego urządzonka głębiej - więc przyjdę chyba tylko tak dla zasady... poglądowo :-)
PS3:
Kamileq - twój numer tel. (znalazłem na jednym z innych postów) jest wciąż aktualny? Bo tak jak wspominałem ja dopiero mógłbym pojawić się ok. godź 21:00 - i wolał bym się najpierw z kimś (czyt. np. z Tobą) skontaktować - tak aby nie błądzić później po całym Rzeszowie w poszukiwaniu napisu RPUG :-)
PS3:
Jak mi się uda to przytacham też tego Cassio... o ile jeszcze go nie sprzedam - bo możliwe że w czwartek uda mi się sfinalizować tranzakcję - i by by E-115