Rocznicowe Spotkanie RPUG

• 30 Odpowiedzi
  • 2797 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline klechu

• 813
« dnia: Marzec 22, 2006, 20:42:55 »
To już rok ... tyle czasu (prawie) upłynęło od pierwszego spotkania RPUG.
Z przyjemnością zawiadamiam że spotkanie jubileuszowe odbędzie się 7 kwietnia o godzinie 18:00. Zbiórka jak zwykle odbędzie się na rzeszowskim rynku przy „trójkątnych ławeczkach”. Następnie przeniesiemy się najprawdopodobniej do „Kulinarnego Świata” gdzie będziemy świętować tą doniosłą rocznicę. Oczywiście zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane technologiami mobilnymi, posiadaczy takich urządzeń oraz wszystkich czytelników wortalu pdaclub.pl. Przypominamy o wcześniejszym naładowaniu swoich małych przyjaciół oraz wykonaniu kopii zapasowej danych.
Zapraszamy także osoby udzielające się w innych klubach – o ile tylko chce im się przyjechać do Rzeszowa ;) jakby się takie znalazły to prosimy o zgłoszenia :)

Do zobaczenia na Kwietniowym Spotkaniu.

*

Offline kleczu

• 384
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2006, 20:47:24 »
Nie strasz dzieci tymi backupami :P
Zapraszamy także osoby udzielające się w innych klubach – o ile tylko chce im się przyjechać do Rzeszowa  jakby się takie znalazły to prosimy o zgłoszenia

Zapraszamy młodzież wszechpolską, kluby parlamentarne, kluby sportowe i koła gospodyń wiejskich ;)
Trzeba zacząć rozgłaszać informacje o spotkaniu, może jakaś frekwencja przyzwoita wtedy będzie :) Dla ciekawskich polecam obejrzeć listę:
http://pdaclub.pl/forum/memberlist.php?mode=location&order=ASC&start=12800 Szkoda, że na spotkaniach pojawia się zaledwie ułamek z tych osób...

Re: Rocznicowe Spotkanie RPUG
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 23, 2006, 00:28:06 »
Cytat: "klechu"
To już rok ... tyle czasu (prawie) upłynęło od pierwszego spotkania RPUG.
Z przyjemnością zawiadamiam że spotkanie jubileuszowe odbędzie się 7 kwietnia o godzinie 18:00. Zbiórka jak zwykle odbędzie się na rzeszowskim rynku przy „trójkątnych ławeczkach”. Następnie przeniesiemy się najprawdopodobniej do „Kulinarnego Świata” gdzie będziemy świętować tą doniosłą rocznicę. Oczywiście zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane technologiami mobilnymi, posiadaczy takich urządzeń oraz wszystkich czytelników wortalu pdaclub.pl. Przypominamy o wcześniejszym naładowaniu swoich małych przyjaciół oraz wykonaniu kopii zapasowej danych.

WOW, jesteście pewni że to wypali? No to na pewno trzeba będzie się zjawić. Może jakiś tort kupimy albo co? ;-) byłoby nietypowo.
Mam wielką nadzieję ze pojawi się co najmniej 10 osobo (słownie dziesięć). Moze zrobimy jakąś promocję, nie wiem... dobra: dla pierwszych 5 nowych osob ktore sie zgłoszą i przyjdą (oczywiscie pda-maniakow i os towarzysace ;D) piwo/kawa/ice-coffe gratis od firmy [tzn. od kamileq] (niech stracę :D)

*

silentjob

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 23, 2006, 14:04:12 »
Hehe, a ja znów zapytam, ile kobiet macie zamiar sprosić, w końcu wiosna nadeszła, może wreszcie niewiasty jakieś się skuszą na spotkanie :D.

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 23, 2006, 16:10:18 »
Hehe, a ja znów zapytam, ile kobiet macie zamiar sprosić

Z wysokim prawdopodobienstwem moge stwierdzic ze liczba ta ∈ <0;+∞) ;)

*

Offline kleczu

• 384
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 23, 2006, 17:25:14 »
A ta +nieskończoność dąży do zera :D Wybacz ale nie chciało mi się tego zapisywać odpowiednimi symbolami ;)

*

Offline kleczu

• 384
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 31, 2006, 08:52:46 »
Proszę administratora o umieszczenie informacji nt spotkania na głównej stronie portalu.

Pozdrawiam :)

*

silentjob

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 31, 2006, 15:18:17 »
Informacje przekazane odpowiednim służbom portalowym :D , do tego pamiętaj aby wysłyłać maila bezposrednio do nas, bo nie zawsze czytamy całe forum od deski do deski..

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 01, 2006, 10:07:09 »
No i wątek jakoś znowu ucichł.
Mam nadzieję że chociaż Tomek, Wojtek, Mrush i kleczu się pojawią...

*

Offline Waldzio

• 919
  • Sprzęt: HTC Magician, Artemis, Dream, Vision
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 01, 2006, 10:33:13 »
Wkońcu zarejstrowanych z samego Rzeszowa jest ponad 100 (wpadł bym ale nie moge :cry: )

« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 01, 2006, 11:20:52 »
Cytat: "Waldzio"
Wkońcu zarejstrowanych z samego Rzeszowa jest ponad 100 (wpadł bym ale nie moge :cry: )

wow!
ale powiedz nam dlaczego nie mozesz?!
kurde nikt nie moze...

« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 01, 2006, 12:43:20 »
OBECNY NA 99,99999999999999999999 % :)

*

Offline Waldzio

• 919
  • Sprzęt: HTC Magician, Artemis, Dream, Vision
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 01, 2006, 16:56:12 »
Cytat: "kleczu"
Zapraszamy młodzież wszechpolską, kluby parlamentarne, kluby sportowe i koła gospodyń wiejskich ;)

A koło przyjaciuł radia maryja :?:
Bo moja babcia chętnie by wpadła (jak zobaczyła wasze zdjęcia  :) )

A ja nie moge bo mam niestety inne obowiązki(szkoła itp... :| )

*

Offline Pio17

• *
  • 85
  • TyTN II, SPV c500
mi w sumie pasuje
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 01, 2006, 18:20:31 »
Mi w sumie pasuje wpaść, więc jak bede mial czas i nie zapomne to przyjde.
Tylko upomne sie o to obiecane piwko ;)
Nie przyniose PDA a zwyklego spv c500.
Pozdrawiam

Re: mi w sumie pasuje
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 01, 2006, 21:50:03 »
Cytat: "Pio17"
Mi w sumie pasuje wpaść, więc jak bede mial czas i nie zapomne to przyjde.
Tylko upomne sie o to obiecane piwko ;)
Nie przyniose PDA a zwyklego spv c500.

zapraszamy ;-)
dodaj sobie appointment'a do calendar i nie zapomnisz ;P

*

Offline arczi

• 921
    • http://www.arczi79.netarteria.info
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 02, 2006, 03:31:21 »
Witam Klubowiczów....

Bardzo chętnie bym się pojawił na zlocie rocznicowym... Od pewnego czasu (tzn. od zakupu mojego drugiego palmptopika) zacząłem mocniej obserwować stronę PDA Clubu... no i oczywiście forum. Ciągle zastanawiałęm się czy będzie jeszcze kiedykolwiek zlot w Rzeszowie - a tu proszę :-)

Niestety pracuję na 1,5 etatu: tzn jedna praca 7:30-15:30, druga 17:00-21:00 więc chyba nie uda mi się dotrzeć do Was (aczkolwiek do rynku z drugiej roboty mam 3 minuty drogi :-))...

Jak będziecie mieli jeszcze jakieś konkretne plany na dłuższą imprezkę i spotkanie w jakimś określonym miejscu - to dajcie znać na forum...

Może uda mi się zajrzeć po 21:00 :-) Chętnie opowiedział bym wam jedną zabawną historyję z Nigerią (i palmptopem) która mi się ost. przytrafiła....

Ps.: Może ew. jeszce braciszka zwerbuję - on ma hp 1940, ja mam hp h4150 i Casio Cassiopeia E-115 (REWELACYJNIE ŚWIECI LCD!)

Pozdrawiam... i czekam na piąteczek.
Casio Cassiopeia E-115 ----> HP iPaq h4150 ----> HTC Touch Pro ----> HTC Inspire 4G ----> HTC Desire HD ----> Samsung Galaxy Note  4 (N910C)

« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 03, 2006, 15:20:11 »
Cytat: "arczi"
Niestety pracuję na 1,5 etatu: tzn jedna praca 7:30-15:30, druga 17:00-21:00 więc chyba nie uda mi się dotrzeć do Was (aczkolwiek do rynku z drugiej roboty mam 3 minuty drogi :-))...

Jak będziecie mieli jeszcze jakieś konkretne plany na dłuższą imprezkę i spotkanie w jakimś określonym miejscu - to dajcie znać na forum...

Może uda mi się zajrzeć po 21:00 :-) Chętnie opowiedział bym wam jedną zabawną historyję z Nigerią (i palmptopem) która mi się ost. przytrafiła....

Ps.: Może ew. jeszce braciszka zwerbuję - on ma hp 1940, ja mam hp h4150 i Casio Cassiopeia E-115 (REWELACYJNIE ŚWIECI LCD!)
.

Serdecznie zapraszam w swoim imieniu i w imieniu prezesa RPUG :-)
Spotkania RPUG były wcześniej, jednak z powodu małego zainteresowania - wytworzeniu się jedynie grupki 5 osobó stałych bywalców - zawieszone (oficjalnie) i odbywała się tylko nieoficjalne.

Może na weekendzie coś w sobote bądź niedzielę zrobimi, Tomek mówił coś o jakims grillu (barbecue) na działeczce więc spox, a teraz wiosna w pełni więc można o czymś takim pomyśleć... co wy na to chłopaki?

Przekonaj brata, niech wpadnie, to sobie PDA-maniacy pogadają, a ci którzy jeszcze nie czują się PDA-maniakami - zostaną.

Oczywiście ubranka PDAclubowe obowiązkowe ;-)

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 03, 2006, 16:26:31 »
No to moze sie wreszcie zbierze jakas sensowna grupa ... ja mam jeszcze dwie osoby ktore prawdopodobnie sie pojawia - zobaczymy ile bedzie w koncu.

WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYM MOWIMY - NIE ZASTANAWIAC SIE TYLKO PRZYCHODZIC NA SPOTKANIE :)

« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 04, 2006, 10:49:07 »
Ja niestety nie dam rady, praca praca praca, ale co ma wisiec nie utonie. Na kolejnych -nastepnych spotkaniach powinienem się pojawic.

*

Offline arczi

• 921
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 04, 2006, 11:03:09 »
Kamileq....  z mojego braciszka nic nie wyjdzie - jedzie w piątek na 3-dniowy kurs do Wrocławia... Czyli lipa.  Ale w miejscu gdzie pracuje ze mną niemalże 300 osób (głównie studenci) - dałem info na wewnętrznym FORUM. Może ktoś się załapie na spotkanie - aczkolwiek powiem szczerze iż nie widziałem aby ktokolwiek miał urządzenie typu PocketPC lub Palmptop... hmmm... dziwnie z tymi pocketami w Rzeszowie.

A co myślicie o sobach z jakimiś troszkę bardziej wypasionymi komórkami - typu P800 lub inne z Symbainem? Może kogoś takiego zwerbować? Bo ludzi z czymś takim MOŻE bym znalazł.... (powtórzę jeszcze raz: MOŻE - bo troszkę mało już czasu na "werbowanie")

PS:
A braciszek jak się dowiedział iż jest takie spotkanie to troszkę żałował że go nie będzie - ale następnym razem przyjdzie na 100%. Brachol całkim całkiem w temacie Pockecików.

PS2:
Ja mojego HP'ka mam jakiś miesiąc dopiero... nie miałęm czasu jeszcze wejść w temat tego urządzonka głębiej - więc przyjdę chyba tylko tak dla zasady... poglądowo :-)

PS3:
Kamileq - twój numer tel. (znalazłem na jednym z innych postów) jest wciąż aktualny? Bo tak jak wspominałem ja dopiero mógłbym pojawić się ok. godź 21:00 - i wolał bym się najpierw z kimś (czyt. np. z Tobą) skontaktować - tak aby nie błądzić później po całym Rzeszowie w poszukiwaniu napisu RPUG :-)

PS3:
Jak mi się uda to przytacham też tego Cassio... o ile jeszcze go nie sprzedam - bo możliwe że w czwartek uda mi się sfinalizować tranzakcję - i by by E-115  :(
Casio Cassiopeia E-115 ----> HP iPaq h4150 ----> HTC Touch Pro ----> HTC Inspire 4G ----> HTC Desire HD ----> Samsung Galaxy Note  4 (N910C)

*

Offline klechu

• 813
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 04, 2006, 15:37:47 »
A co myślicie o sobach z jakimiś troszkę bardziej wypasionymi komórkami - typu P800 lub inne z Symbainem? Może kogoś takiego zwerbować?

takim sprzetem tez sie chetnie pobawimy :)
Ja mojego HP'ka mam jakiś miesiąc dopiero... nie miałęm czasu jeszcze wejść w temat tego urządzonka głębiej - więc przyjdę chyba tylko tak dla zasady... poglądowo :-)

I czym sie przejmujesz - jak bylem na pierwszym spotkaniu to mialem pocketa chyba od kilku dni dopiero :)

*

Offline arczi

• 921
« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 04, 2006, 16:53:33 »
No raczej nie przejmuje sie... tylko brak czasu nie pozwala nazdobycie jakichs interesujacych informacji ktorymi ew. moglbym podzielic sie. Do wszystkich mam jednak mala prosbe - zainteresowal mnie temet strumieniowego odtwarzania mediow - zwlaszcza muzyki. Jakby ktos mogl - to prosze o przygotowanie jakich informaci/programow na ten temat. Szczegolnie mozliwosc sluchania radia w streamingu z netu byla by dla mnie bardzo interesujaca. Moze uda sie nam w czasie spotkania podloczyc do jakiegos hotspota - wowczas chyba dalo by sie nawet czyms takim pobawic.  Pozdrawiam.

*

Offline xins

• *
  • 50
  • Sprzęt: był spv m3000, jest Toshiba g900 :)
« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 04, 2006, 18:12:28 »
ja bym bardzo wpadł... ale w czwartek jade na urlopik od studiów i wracam w niedzile... pech poprostu pech skąd mogłem wiedzieć...:(((

może jewszcze jakies dodatkowe spotkanie po świętach?? co moze jakies disco:)

*

Offline andegrand2

• **
  • 158
  • Sprzęt: HP IPAQ 914
« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 04, 2006, 22:04:29 »
Ja raczej będe jade do rodzinki do Rzeszowa akurat na piątek sobote i niedziele ale mam szczęście :)
kłania się regulamin forum

« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 04, 2006, 22:06:27 »
no i 0,000000000000000001 % sie spełniło :/   ale może pojawie sie ok 20  - na ANI MRU MRU  kupili mi bilet i zapomniałem na śmierć -- zobaczymy jak bedzie hmmmm

« Odpowiedź #25 dnia: Kwiecień 04, 2006, 23:27:58 »

PS3:
Kamileq - twój numer tel. (znalazłem na jednym z innych postów) jest wciąż aktualny? Bo tak jak wspominałem ja dopiero mógłbym pojawić się ok. godź 21:00 - i wolał bym się najpierw z kimś (czyt. np. z Tobą) skontaktować - tak aby nie błądzić później po całym Rzeszowie w poszukiwaniu napisu RPUG :-)

Tak tak, ciągle akutalny, na pewno jeszcze przez rok :D.

Tak mysłałem żeby może spotkanko przesunąc o godzinkę później, na 19.00 to wtedy dłużej byśmy posiedzieli i może więcej osób by wpadło.

Szkoda że braciszka nie będzie, no ale cóż... wcześniej było już naście spotkań, ale tak dużego zainteresowania nie było. Bardzo boli mnie to, że tyle osób jest zarejestrowanych z Rzeszowa, a nikt sie nie pokazuje. Następnym razem wypada zrobic meeting w SOBOTE i nie ma bata, być może wtedy wiecej osób wpadnie.

« Odpowiedź #26 dnia: Kwiecień 04, 2006, 23:29:51 »
Cytat: "tomaszbyjos"
no i 0,000000000000000001 % sie spełniło :/   ale może pojawie sie ok 20  - na ANI MRU MRU  kupili mi bilet i zapomniałem na śmierć -- zobaczymy jak bedzie hmmmm

Oj ty ty, a od czego masz kalendarz w Pockecie :P
No to ja coraz bardziej postuluję by zmienić godzinę, na 19. to dluzej "wysiedzimy" ;-)

*

Offline arczi

• 921
« Odpowiedź #27 dnia: Kwiecień 04, 2006, 23:45:18 »
Dla mnie pomysł z sobotami jak najbardziej zjadliwy.... i rozsądny. A co do piątku -  to i tak przed 21:00 nie ma szans abym ja pojawił sie... ale przesunięcie spotkania na 19 to też nie najgorszy pomysł.

A casio w czwartek niestety pójdzie do nowego właściciela... więc będę miał tylk jedną mszynkę.  :?

« Odpowiedź #28 dnia: Kwiecień 04, 2006, 23:51:25 »
A casio w czwartek niestety pójdzie do nowego właściciela... więc będę miał tylk jedną mszynkę.  :?

A to szkoda, tak żeś zaczął ten ekranik zachwalać że aż chciałem to cudo zobaczyć ;-)

« Odpowiedź #29 dnia: Kwiecień 05, 2006, 07:46:06 »
no własnie jestem za póżniejsza godziną :)