Ludzie, nie wytrzymam, o czym ta dyskusja?!

Dlaczego osoby, które na spotkaniu nie były, usilnie próbują pokazać całej Polsce (bo przecież to jest ogólnopolskie forum, chyba że się mylę?) że w Wielkopolsce jest haos, dezorganizacja i ogólne niezadowolenie?

Byłem na spotkaniu, i cieszę się, że spotkałem ludzi, którzy mają te same zainteresowania co ja, bawią się tymi samymi zabawkami, są chętni spotykać się z innymi klubowiczami, są przyjaźni, otwarci i uśmiechnięci. Spotkałem ludzi, którzy chcą coś chcieć.
Niestety niektórzy biorą dosłownie wzór z naszych elit politycznych prowadzących kampanie negatywne i destrukcje. Nie jestem absolutnie przeciw krytyce, byle była budująca.
Cóż natomiast budującego jest w wypowiedzi:
MacBirdie: ha ha ha... tak Cię podsumuję...
lub:
bez komentaza.
że o ortografii nie wspomnę....
Nie odbieram nikomu prawa do własnego zdania i zabierania głosu w dyskusji. Namawiam tylko, aby zanim coś się głośno powie / napisze zastanowić się: czy mam coś do powiedzenia...
Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania, mam nadzieję, że zdjęcia, które MacBirdie (teraz dobrze?

) wkrótce zamieści, przedstawią prawdziwy obraz atmosfery spotkania - nawet, jeśli ktoś chciałby, żeby było inaczej...