Kraków - kiedy?

• 1573 Odpowiedzi
  • 237822 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bartsam

• **
  • 249
    • http://sx1.pl
  • Sprzęt: htc hd2; htc kaiser; eten x500+; htc wildfire
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #210 dnia: Czerwiec 16, 2006, 21:52:19 »
Hej..

Chciałem podziękować za spotkanie i za plakat PALM Powered ;)

- do następnego spotkania  8)

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #211 dnia: Czerwiec 16, 2006, 22:55:20 »
Plakaty były?... nie dobijajcie mnie... a może został jakiś jeden? ;) czekam na relacje ze spotkania. Ktoś robił fotki?
Are you shpongled?

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #212 dnia: Czerwiec 16, 2006, 23:29:35 »
Ja się spóźniłem godzinę, ponieważ grałem w kręgle i w domu byłem o 18:00 i po zjedzeniu obiadu mogłem dopiero wyjść. Plakaty pewnie zostały. Mój kumpel załapał się chyba na najlepszy  Był nawet zegar i naklejki CPUG`owe (nie tak jak ostatnio tylko treo i palmtop.pl ) :!:  Ja jestem zadowolony z tego spotkania (pomimo, iż byłem niecałą godzinę :wink: ).
Pozdro!

P.S: Dzięki za to, że przynieśliście tego laptopa, adapter BT no i oczywiście naklejki z plakatami    

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #213 dnia: Czerwiec 17, 2006, 10:19:30 »
cynik zglos sie o ktorej dotarles do domku ?? ;)
ktos mi mial cos przeslac na mejla ;d do brakujacych elementow tzw aktualizacje do gierek testowych ;)

*

Offline cynik

• 578
  • Voerboer
  • Sprzęt: Loox 720, SE K750
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #214 dnia: Czerwiec 17, 2006, 12:43:42 »
Matko boska, na 3 rano bylem heheh. Zesmy z Atlasem jeszcze przeciagneli troche impreze spotykajac w knajpie militarystow i prowadzac niebywale dyskusje. Ja potme piehcota na Prokocim Nowy wracalem. Plakaty i naklejki wzialem wszystkie, coby si enie zmarnowaly :mrgreen:

Maile bede rozsylac wszelkie niebawem tylko sie doprowadze do jakiegos stanu uzytkowalnosci. Ogolnie bylo w pyte, pobawilem sie wszelkim sprzetem jakim chcialem sie pobawic. To kiedy nastepny raz? :)

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #215 dnia: Czerwiec 17, 2006, 13:46:32 »
ile osób było porównując do poprzedniego spotkania?

Kiedy następne? może za miesiąc? Tylko pewnie sporo osób zrobi sobie wakacje.
Are you shpongled?

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #216 dnia: Czerwiec 17, 2006, 15:18:56 »
hehe moze byc za miesiac moze juc cos do tego czasu zepsuje ;P ej potrzebuje keyegeny ;P wysylac na mejla ;D

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #217 dnia: Czerwiec 17, 2006, 15:20:16 »
Mnie pewnie nei będzie za miesiąc :(  A na poprzednie pytanka nie odpowiem dokładnie, ponieważ jak już pisałem spóźniłem się, ale na wyczucie powiem, że było tyle samo :wink:

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #218 dnia: Czerwiec 17, 2006, 15:42:24 »
Atlas takie pytanka to nie na forum, ok?! Takie sprawy na PM załatwiajcie .... bo beda ostrzezenia... czego oczy nie widza tego sercu nie zal...osób było troszke mniej, zabrakło Zyblika naszego nadwornego fotografa .... :P no i niestety palm os był teraz w mniejszosci....ale elitarnej :P o plakaty ziele sie nie martw jak bedziesz potrzebował jakies daj znac :P ten z aximem bardzo ładny był....mysle ze nastepne spotkanie w sierpniu ? co wy na to ?

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #219 dnia: Czerwiec 17, 2006, 15:52:52 »
hmm sry :juz nie bede

*

Offline fokstrot

• 949
  • Sprzęt: BB 9780 pin: 26791dc9
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #220 dnia: Czerwiec 18, 2006, 01:30:24 »
lucass
w sierpniu jak najbardziej moze byc, byle tylko tak pod koniec. czesc osob pewnie sie zjedzie do krakowa na wspaniala kampanie wrzesniowa  :evil:
Dell X50v/Bt-359 --> BB

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #221 dnia: Czerwiec 18, 2006, 16:07:16 »
ktos ma jakies zdjecia ze spotkania ?

*

Offline cynik

• 578
  • Voerboer
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #222 dnia: Czerwiec 18, 2006, 16:42:30 »
Ja mam.. prawie jak zdjecia :lol: gdybym nie wiedzial co fotografowalem to bym nie rozpoznal. Tym bardziej, ze przypomnialem sobie o posiadaniu aparatu w komorce dopiero w momencie jak zostaly same niedobitki a ty pantoflarzu poszedles :P

Tu chyba zabraklo jednego PDA, looxa nowego, c-ilestam :)

A ten wariat sie tak zawiesil,z e przez jakies 10 minut wyswietlal napis Windows Mobile i autentycznie nic nie pomagalo, zagrozili mu hard resetem i nagle ozyl ;)

I jeszcze kilka paszczy ale mam opory przed publikowaniem czyich zdjec bez zgody wlascicieli twarzy ;) Tym bardziej, ze oprocz Atlasa to nie za abrdzo jestem w stanie rozpoznac nikogo tam, nawet siebie  :lol:

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #223 dnia: Czerwiec 18, 2006, 17:50:58 »
co ty masz moje zdjecia oz ty ;P co z nimi robiles przyznaj sie ;D nawet moja dziewczyna nie ma ;Da ten ma no patrzcie co z cfaniak ;D

*

Offline cynik

• 578
  • Voerboer
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #224 dnia: Czerwiec 18, 2006, 18:38:01 »
Heheh na jednym wyszedles jak psychopata, w sam raz dla dziewczyny a tak pozatym to reszta wyglada jak zlot zjaw jakis

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwiec 18, 2006, 18:54:10 »
jak psychopata tnx ;P wyszla prawda na jaw ;D

*

Offline cynik

• 578
  • Voerboer
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #226 dnia: Czerwiec 18, 2006, 19:23:16 »
Sie ciesz, ze ci nie zrobilem foty przy rozmowie z mala armia, jak wisiales przez ta barierke to wygladales jak bialoruski granicznik z wyrazem twarzy - co by tu jeszcze zarekwirowac  :lol:

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #227 dnia: Czerwiec 18, 2006, 20:20:29 »
bo nie lubiejak ludzie patrza na swiat przez klapki ;D i oni maja racje zawsze ;D niewazne jakie ty masz argumenty oni racje maja ;Di basta ;D
to kiedy znowu pijemy ;D

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #228 dnia: Czerwiec 19, 2006, 19:53:30 »
Atlas Atlas a ty Ot i OT...pijemy pewnie pod koniec sierpnia, chyba ze wczesniej jakos.... ja bym chciał ziele wykorzystac w celach naprawczych wiec mam nadzieje ze jak juz zdrowy jest to polutuje troche :P co ziele ? :twisted:

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwiec 19, 2006, 20:05:32 »
Oj uważąj :twisted:  Ja byłem pierwszy z moim wzmacniaczem sygnału IR :wink:  Możemy zrobić spotkanie w moje urodzinki ( 28 Lipiec ) :P  no albo pod koniec sierpnia (mam na myśli dosłownie okolice 28 sierpnia). :D

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #230 dnia: Czerwiec 19, 2006, 20:28:16 »
ja bym chciał ziele troche wczesniej złapać :P bo mi kabel od synchronizacji z gniazda wyskakuje, a mam dodatkowa wtyczke taka lepsza wiec ....

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #231 dnia: Czerwiec 19, 2006, 21:38:23 »
Nie no spoko, ale jeśli jest to robota na dłuższą metę to przypominam, że ja już od 2 miesięcy czekam na to urządzenie (2 miechy temu miałem już dostać prototyp na CPUGu :wink: ) :P  Ja w takim razie czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie :D  (może jednak w moje urodziny :?:  :twisted: )

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwiec 23, 2006, 11:57:52 »
Krakusy a moze by sie czesciej spotykac w weekendy? Cynik pewnie by 2 razy w tygodniu chciał :P ale mysle ze mozna ustawiac sie nie tylko co miesiac :P w mniejszym lub wiekszym gronie!!!

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #233 dnia: Czerwiec 23, 2006, 12:15:57 »
Cytat: "lucass"
Krakusy a moze by sie czesciej spotykac w weekendy? Cynik pewnie by 2 razy w tygodniu chciał :P ale mysle ze mozna ustawiac sie nie tylko co miesiac :P w mniejszym lub wiekszym gronie!!!

Ja jestem chętna, szczególnie, że ostatnio nie mogłam, bo nie poczekaliście aż wrócę;] (jakbym była Wam koniecznie potrzebna;))
A cynik to się intensywnie przygotowuje do spotkań, a my nie, powinniśmy się wstydzić;)))

p.s. Lucass mam nadzieję, że w ramach nagrody pocieszenia coś dostanę;] (ładnie się uśmiechnę, powachluję rzęsami?)

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #234 dnia: Czerwiec 23, 2006, 12:35:57 »
heh ...zegra wylosowano dyplomatycznie i demokratycznie.... na kolejne spotkanie jest koszulka mundialowa z logo palmtop.pl i 69 na plecach....zastanawiam sie nad konkursem, "Moja recenzja mojego palmtopa" ..... na pocieszenie beda na kolejnym spotkaniu plakaty i jakie sinne gadgety moze .

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #235 dnia: Czerwiec 23, 2006, 15:39:36 »
Buuu będę się gniewać, bo się postarałam poprzednio, teraz spocznę na laurach ;) Co do następnego konkursu: 69 jest bardzo wymowne, czyżbyś się bliżej zapoznał z jakąś ładną.... whisky? (vide avatar cynika;))

*

Offline Atlas

• *
  • 50
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #236 dnia: Czerwiec 23, 2006, 20:15:46 »
hmm ja tez popieram jakies czestsze spotkania ;D bo w koncu krakow to takie male miasto ;) ze ludzi mozna spotkac/poznac ciekawych  wymownie chodzi o konsumpcje piwa ;P a co to znaczy ze cynik sie przygotowywuje do spotkan ;D intensywnie ;P co to ma znaczyc ;D czyta jakies artykuly czy co ;D

*

Offline cynik

• 578
  • Voerboer
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #237 dnia: Czerwiec 26, 2006, 11:03:38 »
Mnie nie ma od 11 lipca przez jakies 2 tyg wiec spieszcie sie! Apropo, rezerwuje sobie pierwsze miejsce w kolejce do ogladania Lucassowego treo, w koncu zmiana awatara cos zapowiada nie? ;)

Atlas - chodzi chyba o to, ze jak do tej pory to na kazde spotkanie rpzychodzilem mniej lub bardziej strzelony a pomiedzy spotkaniami tez trenuje sumiennie ;)

Nastepnym razem nie dawajcie mi zadnych plakatow bo zabralem prawie wszystkie ostatnio :)
Mundialowa koszulka, uuu szkoda, ze nie jakis normalny czarny tshirt, mam alergie na pilke nozna heheh

*

lucass

Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #238 dnia: Czerwiec 26, 2006, 18:43:29 »
akurat mam dwa teraz w domu :P czarne i srebrne....tzn Treo :P
to moze sie spotkamy w weekend ? w sobote ? zeby tradycji CPUGowskich piatkowych nie profanowac ? zaznaczam ze koszulke mam tylko jedna :P

*

Offline galahad

• **
  • 118
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC DHD, SE Xperia
Kraków - kiedy?
« Odpowiedź #239 dnia: Czerwiec 26, 2006, 18:54:55 »
Ja nie chcę zapeszać, gdyż ostatnio mam ciągłe wyjazdy poza miasto... :S
Ale będzie jakieś spotkanie, może wreszcie uda mi się przyjść :)
HP6340, SE p990i, SE Xperia, HTC Diamond > HTC Desire HD, BB 9810