ninik, to chyba o mnie było ;p jak pierwszy raz widziałeś takie cacko i widziałeś co to potrafi to napewno też tak reagowałeś ;p
Mi by sie takie coś przydało... a napewno by sie nie zmarnowało. Siedząc na wykładach trzeba się czasem czymś zająć.... siedzac w pociągu trzeba się czymś zająć... Taki akcelerator jest naprawde dobrą sprawą i nie mów, że nie zareagowałes tak samo na początku jak to zobaczyłeś ;p
Pierwszy raz widziałem również pda z akceleratorem (nie licząc UX-ów). Nie zrobiło to na mnie większego wrażenia, jak sam widziałeś, wiele książki mi to nie poprawi, a gry akcji na palmtopie to moim zdaniem pomyłka, bo na pececie chyba o wiele wygodniej się gra (jeśli ktoś gra hyhy). Lubię za to małe logiczne produkcje, stare gierki typu mud i podobne, do których taki akcelerator się nie przydaje.
90% czasu spędzam z redfishem i isilo, potem są kalendarze, internet, pisanie smsów i cała obsługa telefonu, no i to jest najważniejsze.
Myślę że z czasem będzie ich więcej (akceleratorów), ale szczerze powiedziawszy zamiast tego wolałbym lepszą pamięć (RSRAM jak dobrze pamiętam), więcej jej i lepsze wykorzystanie procesora. Ale bajery się liczą, tylko na dobrą sprawę nie są przydatne.