zmiana RADIO ROM

• 3 Odpowiedzi
  • 1042 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lukers

• **
  • 101
  • :)
  • Sprzęt: HTC Diamond
zmiana RADIO ROM
« dnia: Maj 22, 2008, 15:05:25 »
WITAM. czy ktos mi podpowie jakas strone najpepiej w jezyku polskim w ktorym bedzie opisane w jakiej kolejnosci nalezy wykonywac czynnosci podczas zmiany romu na inny, bo np. nigdzie nie moge spotkac w jakim momencie i jak zmienic RADIO ROM. chce zmienic windowsa w swoim HTC KAISer na WM 6.1, ale mam gwarancje czekan na oficjalny rom z htc i nie chce sobie czegos zmulic. wiem ze musze zmienic radio ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac. Prosze o wyrozumialosc, postow jest milion a ja nie mam czasu i nie moge sie z tym polapac. pozdrwaiam i czekam na podpowiedz
HTC Diamond

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
Odp: zmiana RADIO ROM
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2008, 15:51:28 »
Taka sama procedura jak podczas zmiany romu

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2008, 19:29:16 »
wgrywasz kiedy chcesz:).
Niestety musisz poczytać nikt za Ciebie nie wgra.
Ps. a jak coś pójdzie nie tak? Lepiej wiedzieć wiecej tym bardziej że kupiłeś PDA!!
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

*

Offline ladgim

• 388
  • Sprzęt: HTC Rhodium PROven 2.5 m2.1, HTC Desire
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2008, 20:08:17 »
Odpowiedź w FAQ. Tam wszystko znajdziesz. Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Zaoszczędzisz sobie stresu a nam wyciąganie ciebie z opresji.