Zmiana klawiatury - pytanie

• 3 Odpowiedzi
  • 590 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline konrads6

• **
  • 225
  • Sprzęt: HTC Evo 3D
Zmiana klawiatury - pytanie
« dnia: Lipiec 28, 2010, 13:30:23 »
Witam.
Mam zamiar zakupic kaisera, lecz ma troche powycierane klawisze i chcialbym zapytac czy trudno bedzie mi je wymienić ?
http://allegro.pl/item1157553077_kaiser_mda_vario_htc_tytn_ii_klawiatura_nawigacyjn.html
dzieki za pomoc

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Zmiana klawiatury - pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 28, 2010, 13:37:51 »
Kaiser posiada klawiaturę QWERTY a na zdjęciach jest panel z softkey`ami i dpadem. Poza tym te panele na aukcji też nie sa nowe, sam też kupiłem i nie są duże lepsze od tego co posiadam, zależy jak trafisz. A instrukcje serwisowe są do pobrania z naszego download.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline konrads6

• **
  • 225
  • Sprzęt: HTC Evo 3D
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 28, 2010, 13:51:41 »
Kaiser posiada klawiaturę QWERTY a na zdjęciach jest panel z softkey`ami i dpadem. Poza tym te panele na aukcji też nie sa nowe, sam też kupiłem i nie są duże lepsze od tego co posiadam, zależy jak trafisz. A instrukcje serwisowe są do pobrania z naszego download.
no o softkeye mi chodzi. ale przy wymiane latwo mozna cos uszkodzic czy nie ?

*

Offline marwas

• 47
  • Sprzęt: Touch Pro 2; Trinity; Tytn II
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 28, 2010, 15:18:58 »

[/quote]
no o softkeye mi chodzi. ale przy wymiane latwo mozna cos uszkodzic czy nie ?
[/quote]

Nie jest to jakieś strasznie trudne, potrzeba tylko trochę wyczucia.
Jak chcesz zobaczyć jak się rozkłada kaisera to jest cały proces pokazany na YouTube.
Gościowi zajmuje to coś około 4 minut z tego co pamiętam. Ja korzystałem właśnie z tego i opisów serwisowych.