Zegar w HTCHome

• 8 Odpowiedzi
  • 1198 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pafciu

• **
  • 126
Zegar w HTCHome
« dnia: Luty 14, 2008, 12:16:57 »
Czy da sie usunąć zegar w HTCHome? Tak żeby zostały same ikonki od wiadomości, ulubionych itp?
W HTCHome Customizer przy ustawieniach clock enable i disable cały czas zegar zostaje. Co zrobić?

*

Offline xsara

• 269
  • Sprzęt: ipaq hw6515, kaiser
Odp: Zegar w HTCHome
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2008, 13:05:52 »
Jaką masz wersję HTC Home Customizer?

*

Offline pafciu

• **
  • 126
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 14, 2008, 13:31:17 »
0.8b

*

Offline xsara

• 269
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 14, 2008, 13:34:26 »
ja mam 1.0b5 i takiej opcji nie mam! A przy okazji, domyślam się, że próbowałeś zrobić SR...

*

Offline pafciu

• **
  • 126
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 14, 2008, 13:38:22 »
Program sam wykonuje reset po zmianach.
Znaczy w Twojej wersji w ogóle nie ma opcji likwidacji zegara?

*

Offline xsara

• 269
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 14, 2008, 13:45:06 »
Nie! Dostępna jest jedynie (w zakładce OPTIONS) "show titlebar clock", ale to co innego.

*

Offline pafciu

• **
  • 126
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 14, 2008, 14:34:56 »
Co innego? A myślełem że title bar clock to właśnie tez zegar. Znaczy chodzi o zegar w pasku start?

*

Offline tomasz.k

• 45
  • Sprzęt: HTC TYTN II P4550 rom orange
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 20, 2008, 08:17:41 »
Jesli kogos denerwuje zegar w HTC Home to radze zrezygnowac z HTC Home (szczegolnie jak ma sie polski rom - odpadna problemy z wylaczaniem telefonu).

SPB Pocket Plus  ma bardzo podobne zastosowanie jak HTC Home a jest milion razy lepszy. Ten milion za pelna mozliwosc konfigurowania , ktorej HTC  Home praktycznie nie ma wcale. No i z SPB nie ma zadnych problemow pobocznych jakie sa z htc home. Jak chcemy miec ikonki wszystkich aplikacji dodanych i systemowych na ekranie to tylko pocket plus.

Do kompletu polecam SPB Diary. To jest po prostu perelka. Idealnie konfiguruje sie pod pocket plus (pocket w trybie auto hide). Diary to takie zakladki , czesc predefiniowanych ale mozna dodac wlasne i w tych wlasnych zakladkach uruchomic wiele innych pluginow !!!

W moim przypadku brakuje mi wlasnie zagarka z HTC home. Niestety SPB Time zainstalowany ponad pocket plus jest po prostu brzydki. Moze ktos zna jakas aplikacje wyswietlajaca podobny do htc home zegarek ?
Chyba musze to dodac - mala aplikacje , bo htc home tylko dla zegarka prosze nie sugerowac.
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2008, 08:19:54 wysłana przez tomasz.k »

*

Offline pafciu

• **
  • 126
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 20, 2008, 09:41:08 »
No i o to chodziło, dzieki. Zegarek jest na górnym pasku, mi wystarcza, a ten z htchome jest zdecydowanie za duży.