wyświetlanie wielkiego czasu i daty po odblokowaniu - jak wyłaczyć

• 6 Odpowiedzi
  • 1340 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline smerf222

• 17
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Witam wszystkich i proszę o pomoc.
Bawiąc się opcjami włączyłam sobie gdzieś wyświetlanie wielkiej daty z czasem ( dodatkowej poza touchflo ) i teraz nie wiem gdzie to wyłączyć. Szukałam już w ustawieniach S2U2 ale chyba tam nie ma , przynajmniej nie znalazłam, w opcjach daty i czasu i innych ale niestety nie wiem gdzie to ustawiłam.
Chce to wyłączyć ale jak  :sleepy:

kiepski :( screan tego ekranu http://screenshooter.net/0297259/oquttpr ale może uda się coś zobaczyć i wywnioskować

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: wyświetlanie wielkiego czasu i daty po odblokowaniu - jak wyłaczyć
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 02, 2010, 17:43:07 »
To nie jest screen tylko kiepskiej jakości zdjęcie, zrób screen za pomocą programu np. getpdascreen

Jaki masz ROM? Sprawdź w Ustawienia-> ... Today i odhaczaj po kolei elementy
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline smerf222

• 17
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 03, 2010, 10:21:23 »
mój ROM to
ROM Ultimate -X2 V11 06/30/09 WWE
Radio ver Premium
1.71.09.01
Prot. ver 25.75.40.02  eMoH
Nie mogę albo nie umiem  :( zrobić zrzutu bo ta informacja - jest to data i czas na białym kwadratowym polu - pokazuje mi się przed  odblokowaniem klawiszy przez S2U2 więc zrobiłam zdjęcie jak napisałeś ale kiepskie :( Nie chciało mi wyjść lepsze tym moim zabytkowym aparatem.
W opcjach Today mam włączony tylko TouchFlo i nic więcej więc to chyba nie tam.
Pamiętam tylko tyle że jak ustawiałam ten zegar to była możliwość ustawienia jego wielkośći i wybrałam sobie duży więc teraz mam na 2/3 ekranu :(

*

Offline sever321

• 478
  • Sprzęt: Nokia Lumia 930, 630, Samsung Xcover 3
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 03, 2010, 15:46:08 »
Co do Twojego problemu to nie mam pojęcia co to i jak sobie z tym poradzić ale proponuje jak najszybciej zmienić ten rom bo będziesz miał niezły problem z telefonem.
Miałem ten rom i był problem w takiej postać, że włączało się głosowe wybieranie i nagrywanie tak jakby był jakiś problem z przyciskiem nad rolką. Nawet jak zmieniłem przypis do tego przycisku problem nie ustawał.
Radzę wgrać stokowy system a potem jakiś inny rom. A pro po twojego obecnego romu osobiście bardzo mi się podobał no ale są z nim problemy i ostatnia dobra wersja była v8 - podobno tak było napisane na XDA.
Najpierw czytaj potem działaj!!

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 03, 2010, 22:24:59 »
Może rzeczywiście zmień ROM, z tego co widzę w poprzednim poście jest to dziewczyna :) Wszystko masz w FAQ a jak będą trudności t pisz na PW, dziewczynom pomagamy na PW  :ok:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline MISI

• *
  • 80
    • pniewski.info
  • Sprzęt: SE Xperia Neo V, HTC TyTN II, MDA II,  MDA I
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 03, 2010, 22:25:47 »
Ten zegar jest z programu AE Button Plus. W programie wejdź w Opcje -> Inne opcje -> odznacz Data i czas przy włączeniu.

*

Offline smerf222

• 17
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 04, 2010, 13:18:56 »
Dzięki ci dobry człowieku   :ok: . Nareszcie pozbyłam się tego wyświetlania. Straciłam 2 dni na szukanie we wszystkich możliwych opcjach i pewnie nigdy bym tego nie znalazła :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2010, 15:25:34 wysłana przez smerf222 »