Hehe dokłanie o to chodzi... nie lubie ściągać bety ani żadnych nie oficjalnych wersji. Co prawda mógłbym już zainstalować sobie WM 6.1 z wersji na forum jednak wole mieć coś pewnego od Orange (hehe Orange nigdy nie daje nic pewnego ale tak mi się napisało)
przeciez romy oparte sa na pelnej wersji WM 6.1 a nie na becie. Moim zdaniem to wlasnie oficjalne romy sa najbardziej ubogie a od orange na dokladke posiadaja okropne pomaranczowe ikonki . Jestem pewny ze nawet jak wyjdzie oficjalny Rom orange to bedzie znacznie bardziej ubogi i slabszy niz Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27
Wiem ze jesli to napisze to wiele osób pomyśli że jestem "głupi" ale cóż...
Wole ściągać rzeczy z zaufanych/pewnych (=Orange) źródeł. Mimo że Dutty ROM jesy wypasiony itp ale ja go nie chcę no i go JAK NARAZIE nie zainstaluję u siebie. Żebym musiał się przeżucic musze coś "znienawidzić" (rom bedzie sie "psuł", zacinał itp.) a jak narzie w Orange tego nie widze...
rowniez sie podpisuje pod Kolega

.
Od ponad miesiaca intensywnie uzywam Kaisera z Orange w sieci Simplus, odbrandowalem go nieco (wylaczenie plugina Orange w Today, standardowe ikonki baterii, standardowy dialer z WM, instalacja HTC Home 2.1 mobiego, dodanie Battery Status - pozostaly gdzieniegdzie pomaranczowe ikonki, ale nie bija juz tak mocno po oczach, doinstalowalem potrzebne mi aplikacje) i rowniez ten ROM sprawuje sie bez zarzutu, wiec po co zmieniac ROM na inny? Na WM 6.1? Testowalem WM 6.1 pod emulatorem z Visual Studio i nic nie przekonuje mnie, zeby zmieniac na 6.1. No chyba, ze Orange wypusci 6.1 - w co bardzo watpie i nie robie sobie niepotrzebnych nadziei - pewnie szybciej zmienie Kaisera na inne urzadzenie.

Tak wyglada moj Kaiser z Orange w dzialaniu (niczym nie przypomina odpalonej Oranbuly zaraz po zakupie):
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=94984.msg639437#msg639437