wifi w htc kaiser

• 0 Odpowiedzi
  • 942 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wifi w htc kaiser
« dnia: Styczeń 03, 2012, 22:11:50 »
witam.
mam problem gdyż ostatnio zainstalowałem na swoim htc android(2.2.2 Froyo) i wszystko pięknie działało, nie miałem problemów z niczym, aż do zeszłego tygodnia
na markecie znalazłem aplikacje która rzekomo zmniejszała złożycie energii wiec ku mej radości ja zainstalowałem i od tamtego momentu zaczęły się schody, bo kiedy ja uruchomiłem zwariowało mi wifi. wcześniej łapało mi wszędzie, gdzie nie bylem łączyło sie do wszystkich możliwych, po instalacji do żadnego(jedynie do tego sprzed instalacji)... osunąłem,ale po paru dniach zapragnąłem jej na nowo (bo denerwowało mnie ciągle ładowanie) i to było zgubne, bo po instalacji straciłem łączność z wifi z wszelakich źródeł...
wygląda to tak ze łączy się, pobiera wszelkie adresy itd a po chwili wyskakuje ze jest rozłączona i tak bez przerwy... myślałem ze jak zainstaluje system na nowo będzie cacy, wiec stawiałem od zera, na rożnych systemach było identycznie...
proszę o jakieś rady i sugestie, co to możne być i jak to naprawić. dodam ze jestem "żółtodziobem" któremu trzeba tłumaczyć wszystko jak dziecku, żebym zrozumiał:D

i wybaczcie, jak był taki temat to podrzućcie link żebym mógł to naprawić:)