Witam. Mam problem z ciągle rozładowującą się baterią w moim Kaiserze. Telefon ma już okolo 3 lat. Bateria ciągle jest ta sama. Od zawsze prawie zostawiałem telefon na noc podłaczony do ładowarki, nawet gdy bateri było ok. 80-90%. Od jakiś 3 miesięcy zaczeły dziać się dziwne rzeczy. Np. podczas dłuższej rozmowy przez telefon (2-3 min) bateria padała, mimo ze było jej okolo 90%. Tak samo działo się gdy włączałem wifi i gg. Albo jak wysłałem około 20 sms, to podczas próby wysłania kolejnego telefon padał (mimo ze bateri bylo 90%). Po ponownym włączeniu bateria była kompletnie rozładowana. Gdy podłącze do ladowarki to przez pół godziny naładuje sie kilka procent, a przez kolejne pół godziny jest już pełna.
Wydaje mi się, że problem tkwi właśnie w uszkodzonej baterii, wiem, że źle robiłem zostawiając podłaczony telefon pod ladowarkę na noc. W systemie Kaiserka nic nie zmieniałem od 2 lat.
Jeżeli to bateria, to prosze o podanie mi jakiejś dobrej, która moge kupić na allegro. Nie znam się kompletnie na tym, nie chce kupić jakiejś która padnie mi po kilku miesiącach.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.