0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
spróbuj tego
Zainstalowałem i było wszystko OK.Po resecie telefonu kontakty SIM znowu sie pokazały i nie mogę sobie z tym poradzić. Próbowałem przeinstalować i też bez efektu. Proszę, podpowiedzcie co można z tym zrobić aby działało
Cytat: mistasz w Luty 09, 2008, 08:42:24A jakim resecie (twardy czy miękki) ?Ja swojego HTC miękko resetowałem i nie było żadnych problemów. Po twardym to już zupełnie nie powinno być problemów. Zwróć również uwagę że niektóre aplikacje mimo tej blokady i tak wyświetlają wszystkie kontakty.Reset miękki. Trochę dziwne bo idealnie działało a teraz żadnym sposobem nie mogę zmusić teraz aby były ukryte.
A jakim resecie (twardy czy miękki) ?Ja swojego HTC miękko resetowałem i nie było żadnych problemów. Po twardym to już zupełnie nie powinno być problemów. Zwróć również uwagę że niektóre aplikacje mimo tej blokady i tak wyświetlają wszystkie kontakty.
Cytat: grzegorz01 w Luty 09, 2008, 10:40:23Cytat: mistasz w Luty 09, 2008, 08:42:24A jakim resecie (twardy czy miękki) ?Ja swojego HTC miękko resetowałem i nie było żadnych problemów. Po twardym to już zupełnie nie powinno być problemów. Zwróć również uwagę że niektóre aplikacje mimo tej blokady i tak wyświetlają wszystkie kontakty.Reset miękki. Trochę dziwne bo idealnie działało a teraz żadnym sposobem nie mogę zmusić teraz aby były ukryte.a reinstalacja KaiserSimFixa? probowales?
spróbuj tego KaiserSimFix
Cytat: xsara w Grudzień 28, 2007, 22:36:31spróbuj tego KaiserSimFixwgrałem FIX-a i zrobiłem SOft Reset i dziłą wszystko oki widnieje tylko kontakty z pamięci tel a nia z SIM czyli ten fix KaiserSimFix działą w 100% u mnie w Kaiserce
A czego to przypadłość jest ?? Nowego WM 6.1 ? Dotychczas w 6.0 nie mialem takiej przypadlości ... ale tweak rzeczywiście działa ... a kombinowalem poł dnia za pomoca AdvancetConfig ... albo KaiserTweakiem ...
czyli ten fix KaiserSimFix działą w 100% u mnie w Kaiserce
Cytat: Endriuszka w Kwiecień 11, 2008, 21:41:07czyli ten fix KaiserSimFix działą w 100% u mnie w Kaiserce a czy jest szansa, że zadziała to także na Polarisie, próbował ktoś?