Dla mnie bardzo dobry i funkcjonalny jest ten ktory dostarcza orange. swoboda ustawienia Kaisa' w poziomie...regulacja 3d ..Wszystko ok;) polecam.
Potwierdzam. Bardzo dobry uchwyt.
jedna rzecz mnie denerwuje bo jak ktos dzwoni i wyjmuje kaisera z tego uchwytu to zawsze wezmie mi odbierze albo rozlaczy bo przy wysuwaniu zachacza o te kalwisze sluchawek:/
tez mi sie to zdarza - albo jak go wkladam do uchwytu, zeby wlaczyl AM, to wlaczam dialpada... mimo ze to robie powoli i ostroznie - oczywiscie nie za kazdym razem, ale dosc czesto...
Napisane: Kwiecień 04, 2008, 17:54:34
A ja uzywam tego http://allegro.pl/item336045092_uchwyt_k4_htc_tytn_spv_m3100_qtek_9600_mda_vario_2.html i bardzo sobie chwale nawet w posiomie nie wypada . Co prawda kompletnie sie nie sprawdza jako zestaw glosno mowiacy ,ale za to jest aktywny i laduje kajzerke i bardzo fajnie sie sprawdza glosnik podcas nawigacji
Pozdrawiam
Glaniu
swietny - tylko cena troche z kosmosu - do Etena M700 kupowalem oryginalny etenowski, ktory wlasnie tez byl w ten sposob rozwiazany,
ze ladowarke podlaczales do mocowania uchwytu i wystarczylo tylko wlozyc Etena do uchwytu, nie szukajac koncowki USB w aucie.... tak jak to jest
beznadziejnie rozwiazane w orange'owym uchwycie.
Jest jeszcze 1 rzecz, ktora mi nie podoba sie w orange'owym - jak stoje i czekam na swiatlach, to mi caly Kaiser drzy, te wyginajace sie ramie
przenosi drgania z auta... - no ale to jeszcze mozna przezyc.
co do rysowania sie to za krotko jeszcze mam Kaisera - zaledwie 2 tyg.
dam znac pozniej

poza tym nie mam zastrzezen - Kajzerka trzyma sie dobrze. uzywam wylacznie w pionie - jakos tak sie przyzwyczailem
w poprzednim PDA do AutoMapy w pionie, ze w poziomie niewygodnie mi sie z niej korzysta - wole "widziec"
droge duzo do przodu niz na boki