TyTN II prosze o pomoc

• 1 Odpowiedzi
  • 518 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TyTN II prosze o pomoc
« dnia: Grudzień 30, 2009, 03:21:50 »
witam . mam dziwny problem z tym urządzeniem . wchodze na wiadomości albo na odebrane połączenia i się zawiesza . po włączeniu jest to samo dotyk łapie zawiasa i reaguje z opuznieniem . nie da się wejsc na menu start. co to może być nie tak ? bardzo proszę o pomoc . nawet na gg . 1848754 telefon jest z orange

*

Offline lesiot

• 592
  • Sprzęt: N70, HTC TyTN II, N900
Odp: TyTN II prosze o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2009, 09:02:37 »
Po pierwsze...
Zmień tytuł wątku.
Po drugie...
Chociaż staraj się pisać poprawnie po polsku (ortograficznie, gramatycznie i w ogóle staraj się pisać żeby jakoś to wyglądało).

A teraz meritum...
Czytałeś wątki o mrożeniu ekranu?
Czytałeś cokolwiek o Kasierze?
Czytałeś cokolwiek na forum?
Na pewno nie pofatygowałeś się, bo jesdnym z problemów opisanych zdaje się być mrożenie... a o tym jest sporo na forum.
A to, że się zawiesza... no sorry ale skąd ktoś ma wiedzieć dlaczego Tobie się zawiesza...

Odpowiem Ci krótko i lakonicznie (tak jak sam opisałeś problem), u mnie się nie zawiesza i działa mi dobrze. Wiesz coś chyba jest nie tak u Ciebie.
Wybacz ale wróżek na forum nie ma i nikt nie będzie zgadywał co się mogło u Ciebie stać, jeżeli Ty nie napisałeś nic (co za rom, czy coś instalowałeś, kiedy ostatni format, itp.).
Więc jak chcesz pomocy, to najpierw poczytaj forum, a jak zaczniesz pytać, to opisz wszytko jak najdokładniej (przeczytaj artykuł z linku u mnie w podpisie).
Ostatnio: ROM: Josh's 21820 WM6.5 Radio: 1.71.09.01 HardSPL: 3.56
Polecam również: Athine OS 23016 (23017).
Obecnie N900 + N70