A to ciekawe. Załóżmy sytuację,że kupuję Kaisera od HTC.Niestety urządzenie nie działa poprawnie, a dodatku pękła obudowa,sama z siebie.Wysyłam do serwisu,a po 14 dniach otrzymuję z obudową Vario III ,ale z ROMem Orange.Bo to równa się, że równa się, kolego od wielkiej czcionki.Otóż jest to tożsamy palmtop,ale nie identyczny, bo czy czarne jest identyczne ze srebrnym?Czy przyciski HTC są identyczne do tych z Vario III?Zastanów się, nim odpowiesz fontem 50.A dla informacji to dzwoniłem właśnie i do ziriusa, i do fondo.Ci pierwsi powiedzieli,że NIE WIEDZĄ,czy pasuje, właśnie poprzez klawisze, a w fondo powiedzieli wprost, iż NIE PASUJE.Zadałem precyzyjne pytanie - czy ktoś to ma,używa, sprawdził - a nie domyśla się, albo instruuje jak uczniaka wielkimi czerwonymi bykami.Jakoś nie podnieca mnie perspektywa,że to wycięcie w alucase będzie za małe/za duże/za wąskie/za szerokie przez to,że nie można zadac sensownie skonmtruowanego pytania na forum (wobec wątpliwości samych sprzedawców),bo kolega lubi czerwony kolor i jak coś jest duże.