Tytan II co i jak :)

• 64 Odpowiedzi
  • 11829 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Nickname

• 333
  • Sprzęt: HTC HD2
Odp: Tytan II co i jak :)
« Odpowiedź #60 dnia: Lipiec 31, 2008, 16:46:17 »
nixs --> Bardzo fajna skórka, tylko mam jedno zastrzeżenie. A mianowicie strzałki w lewym i prawym dolnym rogu nie 'siedzą' w swoich miejscach. Tzn. wystają z tych czarnych pól, które powinny przykrywać. Byłoby fajnie gdybyś to zdołał poprawić.

Ale i tak wielkie dzięki ;)

Ponadto, czy da się wyłączyć napis 'Milego dnia' na górnej belce? Pytam, ponieważ jak urządzenie złapie zasięg 3G, pojawia się napis '3G Milego dnia' i wchodzi na godzinę. Byłoby fajnie gdyby dało się to jakoś wyłączyć ;)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2008, 17:12:10 wysłana przez Nickname »

*

Offline snowrider

• 1357
« Odpowiedź #61 dnia: Lipiec 31, 2008, 18:16:03 »
jak bys umial czytac to bys widzial ze to ja juz  dalem odpowiedz na twoje pytanie

to nie jest kwestia czytania tylko opisywania tego co się powinno zrobić jak Ci profesor skopie wykład to też z niego nic nie zrozumiesz

a poniżej jest dokładnie wszystko czego Ty nie umiałeś wytłumaczyć albo nie wiedziałeś jak to ma wyglądać:

Po tym wszystkim wartosc w rejestrze HKLM\Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Menu\Root\Organizer\Contacts. powinien wygladac tak:

(Default)                   (value not set)
ContactFlag              1(0x1)
drawtype                  list
File                            \Program Files\IContact\icontact.exe
Image                       109 (0X00006D)
index                        0 (00000000)
MRUImage                1 (0X000001)
text                           
type                         

Napisałeś że zmianiałeś na icontacts.exe (u mnie jest icontact.exe) radze sprawdzić bo jeżeli masz puste pola bez danych telefonicznych to musi być coś nie tak z File \Program Files\IContact\icontact.exe sprawdź czy rzeczywiscie masz taki program w takiej lokalizacja na swoim PDA.

trochę pokory na przyszłość w ocenianiu czyichś umiejętności zanim nie ocenisz swoich.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2008, 23:57:55 wysłana przez snowrider »

*

Offline nixs

• **
  • 236
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 01, 2008, 08:58:34 »
czyli uwarzasz ze mowiac ci co masz gdzie zmienic dajac  tez co zmienic
   RegWriteString( "HKLM", "Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Menu\Root\Organizer\Contacts", "File", %AltContactPath%)
   RegWriteString( "HKLM", "Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Menu\Root\Organizer\Contacts", "Text", "")
   RegWriteString( "HKLM", "Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Menu\Root\Organizer\Contacts", "Type", "")
nie wiedzialem nic na ten temat?

to ze kiepsko z rozumieniem i czytaniem to nie moja wina
Networked Individual Xperienced in Sabotage

*

Offline nixs

• **
  • 236
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 11, 2008, 09:17:53 »
ot taki maly tweak ktory przypadl mi do gustu tapeta w w glownym ekranie zmienia sie wraz z pogoda

http://www.megaupload.com/?d=DXVIBDXL
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2008, 09:20:32 wysłana przez nixs »
Networked Individual Xperienced in Sabotage

*

Offline medive

• 1323
  • Sprzęt: HTC Desire, ASUS S96S
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 11, 2008, 10:30:30 »
gdyby autor jeszcze wstawił słupek z temperaturą gdzieś z boku albo chociaż wskaźnik temperatury to skórka niedopobicia XD