soft htc

• 3 Odpowiedzi
  • 594 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline polemnik

• 5
  • Sprzęt: htc TyTn II
soft htc
« dnia: Wrzesień 16, 2008, 23:36:12 »
Witam.
Niestety, ale mój ostatni temat został zamknięty bez podania przyczyny, czyżbym zadawał zbyt idiotyczne pytania, iż nie nadają się na to forum, więc moderator postanowil zamknac ten temat ?
Ponawiam pytanie z tamtego tematu:
No więc nie mogę znaleśc gdzie dostane oryginalny soft htc z windowsem 6.0 pl i jakims dzialajacym radio do tego, Czym się różnic oryginaly windows 6.1 od htc od tego: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=100330.0 , Czy są jakieś dual simy działające z kaiserem? Co to są oem packi ?

bardzo proszę o pomoc.
 Zacznij czytac forum, zanim zadasz jeszcze raz pytanie, na ktore sa odpowiedzi na forum.

*

Offline zajac76

• **
  • 122
    • kaufeninpolen.de
  • Sprzęt: TYTN II (pierwszy PDA. Pierwszy wiec najlepszy)
Odp: soft htc
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 17, 2008, 00:01:41 »
nie jestem modem ale patrząc na pytania... ;) nie chodzi o to że zadajesz idiotyczne pytania. chodzi o to że nie poszukałeś. nie przeczytałeś przyklejonych tematów. odpowiedzi tam są. w FAQ i przyklejuchach. a dual sim - użyj szukajki. mi pokazało 4 tematy z dual sim. i zaraz w pierwszym znalazłem wszystko.
reasumując. nie ma idiotycznych pytań. są tylko ludzie którzy czekaja aż im się poda odpowiedzi na złotej tacy.

*

Offline polemnik

• 5
  • Sprzęt: htc TyTn II
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 17, 2008, 00:22:38 »
myślę że forum to miejsce, stworzone do zadawania pytań, i do odpowiadania na nie ;) i myślę że nikomu nie spadnie nikomu z głowy przysłowiowa "złota korona" gdy pomoże jakiemuś laikowi. Problem z dual simem został już rozwiązanym Lecz nadal nie wiem gdzie czy też skąd ściągne oryginalny soft HTC z win 6.0 PL(taki no dosłownei jak jest w niebranodwanych kaiserkach) i z win 6.1 PL (najnowszy, ze wszystkimi poprawkami..) z jakimis działającymi 'radiami' do tego. Wogole nie wiem skąd się radia sciaga.. Też nie dowiedziałem się czym się różni oryginaly windows 6.1 od htc od tego: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=100330.0
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 00:29:16 wysłana przez polemnik »

*

Offline jarqka

• 818
  • Sprzęt: Honor 7, Honor 8, Iphone 4,5 , iPAQ 214, Ipad 3
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 17, 2008, 01:01:40 »
Więc tak zanim zaczniesz brać sie za upgrade romu przeczytaj dokładnie faq.Póżniej napisz skąd masz swój telefon czy z orange czy kupiłeś nie brandowany czyli gdzieś w sklepie a wtedy będziemy mogli pogadać
They Use Force To Make You Do What The Deciders Have Decide You Must Do