Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Kaiser
Stopniowe wygaszanie
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Stopniowe wygaszanie
3 Odpowiedzi
679 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wert18
6
Stopniowe wygaszanie
«
dnia:
Wrzesień 27, 2008, 12:59:42 »
Witam wszystkich. Moje pytanie, które chcę wam zadać, dotyczy dwustopniowego wygaszania kajzerki. Do wczoraj działało bez zarzutu, a dzisiaj zmieniło się w jednostopniowe. Pewnie ktos tam cos poprzestawiał, ale ja niestety nie wiem co i gdzie. Prosze o pomoc.
tomaszkap
8932
Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Stopniowe wygaszanie
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 27, 2008, 13:06:59 »
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chodzi Ci o to, że od razu się wyłącza całkowicie ekran a nie najpierw oświetlenie ? Wejdź w Start -> Ustawienia->System->Podświetlenie-> ustawienia zasilania (ustawiasz wygaszenie ekranu). Potem w tym oknie na dole jest menu:zasilanie -> zaawansowane i tam ustawiasz po jakim czasie się wyłącza urządzenie.
Jaki masz ROM ? uzupełnij profil.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20
ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G
wert18
6
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 27, 2008, 13:53:53 »
Witam. Jestem w ustawieniach, które wygladaja nastepująco: Zasilanie z baterii po 10 sekundach, zewnętrzne po minucie. Mimo to moje podświetlanie nie gaśnie, a wyswietlacz po minucie "robi sie" czarny.
wobo
387
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 15, 2008, 21:29:52 »
Skoro masz ustawione na najniższy poziom to się nie przygasza... a dlaczego nie?
- użyj szukajki - wpisz podswietlenie w dziale kaiser.
Jest już tam co najmniej 10 wątków o podświetleniu.
Odpowiedź masz w 2
pozdr
wobo
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »