Hmmm. Myślę, że nie uznają Twojej reklamacji. To, że pokazuje się nowe oprogramowanie to tylko plus, że ktoś dba o rozwój tej platformy i softu.
Ja przed zakupem HTC myślałem o Golfishu 800. Dzięki Bogu trafiłem na to forum i XDA. Poczytałem i nie popełniłem tego błędu.
Byłem już w sklepie i go oglądałem. Hehe zawiesił sie 3x w moich rekach
. Sprzedawca mnie zapewniał, że producent na pewno już wystawił poprawkę.
Kupiłem HTC. Jestem zadowolony od samego początku. A ilość poprawek tylko mnie cieszy. 1 wada. Za mała rozdzielczość ekranu. 640 by się zdało. Na pewno nie jest to telefon dla każdego. Trzeba mieć pojęcie o systemach WM. Ale jak sie lubisz bawić i wyciągać ze sprzętu więcej niż przeciętna to doskonałe narządzie. Ja sobie zarządzam 5 serwerami w różnych lokalizacjach (VPN, RDP, VNC). Super sprawa, super mobilność. Nie muszę wszędzie mieć lapsa.
A tak z ciekawości to jakie parametry Cię nie zadawalają
i czy bawiłeś się innym sprzętem, który Cię zadawala 
Co do Etena - dobrze zrobiles - ja mialem przez 4 miesiace M700 i dla mnie to urzadzenie bylo udreka, mialo tyle wad,
ze czlowiekowi odechciewalo sie go zwyczajnie uzywac...
A w przypadku Kaisera korzystam ze wszystkiego co mi potrzebne, tj. telefon, sms, email, klient ssh, kalendarz,
planowanie zadan, www, alarmy, AutoMapa, notatki glosowe, pisane rysikiem itd. i to wszystko mozna robic bez zadnego
stresu, ze cos Ci sie przywiesi, znowu bedzie trzeba HR robic itd... W Etenie M700 nawet najbardziej podstawowa
funkcja palmofonu jaka sa rozmowy glosowe byla udreka - druga strona kiepsko mnie slyszala, z poglosem
i obcieciem wysokich tonow, jakbym mowill zza sciany...
Wracajac do Kaisera - rozdzielczosc 640x480 troche nie bardzo pasuje do takiej wielkosci ekranu - wszystko byloby za malo czytelne.
A znowu wiekszy ekran musialby zaowocowac wiekszymy gabarytami urzadzenia...
ok - koniec tych dywagacji, bo offtopic sie zrobil ogromny