Słuchawka bluetooth a S2U2

• 2 Odpowiedzi
  • 528 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline muerte

• 4
  • HTC TYTN II
Słuchawka bluetooth a S2U2
« dnia: Marzec 26, 2009, 18:02:31 »
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu jestem zarejestrowanym użytkownikiem na pdaclub ale nic jeszcze nie pisałem, z reguły to co mi było potrzebne znajdowałem na forum. Niestety nadszedł czas, że nie mogę sobie poradzić z problemem i nic nie znalazłem na forum. Mianowicie zakupiłem słuchawkę bluetooth Motorola H710, bardzo ładnie łączy się s Kaiserem i poustawiałem sobie głosowe wybieranie numerów. Mam zainstalowany S2U2 do blokowania urządzenia i tu występuje problem,  gdy telefon jest zablokowany tym programem wybieranie głosowe za pomocą słuchawki nie działa. Działa jedynie gdy Kaiser jest zablokowany przy pomocy standardowego programu a on z kolei nie ma funkcji automatycznej blokady. Poza tym S2U2 jest dla mnie wygodny i wolałbym za jego pomocą blokować urządzenie. Dodam jeszcze, że mam standardowy ROM Orange. Miał ktoś podobny problem?
HTC Tytn II

*

Offline grzemach

• 269
    • Info Enterprise
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Odp: Słuchawka bluetooth a S2U2
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 26, 2009, 18:04:32 »
nie chcę dyskredytować innych programów, ale np kaisera można blokować przez przytrzymanie czerwonej słuchawki, jest to dosyć wygodne i ja z tej funkcji korzystam :)

*

Offline muerte

• 4
  • HTC TYTN II
Odp: Słuchawka bluetooth a S2U2
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 26, 2009, 18:17:42 »
nie chcę dyskredytować innych programów, ale np kaisera można blokować przez przytrzymanie czerwonej słuchawki, jest to dosyć wygodne i ja z tej funkcji korzystam :)

Niestety przy ROM'ie Orange ta funkcja nie działa  :(

Problem rozwiązany  :ok: Wystarczy ściągnąć najnowszą (marcową) wersję S2U2 i wszystko śmiga jak ta lala :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2009, 20:40:33 wysłana przez muerte »
HTC Tytn II