0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam.Czy są jeszcze jacyś zapaleńcy co gotują romy wg starej szkoły tj bez manili? mi osobiście manila do gustu nie przypadła. Wcześniej byłem fanem (ostatnia znana wersja 4.6.0)... ale jego kucharz wg plotek porzucił kaiserke na rzecz diamonda. a jego takzwany kontynuator leci w maile a mi manila mocno niepasuje (ani 2D ani 3D)poprostu dlamnie to już jest "przebajerzenie"
Cytat: DjAbra w Październik 23, 2008, 05:47:39Witam.Czy są jeszcze jacyś zapaleńcy co gotują romy wg starej szkoły tj bez manili? mi osobiście manila do gustu nie przypadła. Wcześniej byłem fanem (ostatnia znana wersja 4.6.0)... ale jego kucharz wg plotek porzucił kaiserke na rzecz diamonda. a jego takzwany kontynuator leci w maile a mi manila mocno niepasuje (ani 2D ani 3D)poprostu dlamnie to już jest "przebajerzenie"Wlasnie znalazlem twojego posta..Jasne ze ROMeOS byl nadal rozwijany tu finalna wersja dokonczona przez innego kucharza....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=432707Sam uzywam dziala bez zarzutów.
Witam.Czy są jeszcze jacyś zapaleńcy co gotują romy wg starej szkoły tj bez manili?